woensdag 21 oktober 2009

graag jullie reactie

Wat vinden jullie van mijn digitale stempel winkeltje?
-Va
n de prijs ($ 3,- per stempel, dat is € 2,-).
-Van betalen met Paypal of credit card.
-En van het hele gegeven van digitale stempels.
Een onderzoekje...
Bij voorbaat dank!

12 opmerkingen:

Ria Zonnestraaltje zei

Tot nu toe vind ik de digi's nog niet leuk genoeg om te kopen maarja dat verschilt denk ik per persoon. De prijs is denk ik wel realistisch.

hugs Ria

Anita zei

Ik heb ook niet eerder digi's gekocht. Komt wel steeds meer in denk ik en eigenlijk niet zo 'n probleem. Bergt in ieder geval makkelijk op.
De prijs is wel reeël denk ik.
Ik koop dan met creditcard en dat kan dus niet overal. Wel eens lastig.

Groetjes Anita Corsten

Anoniem zei

hallo Eline,
ik maak er geen gebruik van.
Ik vond het al niet toen er eentje was om gratis te downloaden voor de wedstrijd.
Ik kon er blijkbaar geen weg mee, maar zal wel aan mijn onkunde liggen.
Ik betaal ook liefst met een overschrijving, vanuit België.
Maar ik ben ervan overtuigd dat het iets is die zeker
in de lift zit!
Groetjes
Tine

Loes zei

ik vind ze heel erg leuk!
ik kan ze alleen helaas niet kopen. geen paypal en ook geen creditcard...

groetjes,
Loes

Petra zei

De prijs is denk ik wel redelijk. En stukken voordeliger dan 't kopen van een stempel.

Pay pall vind ik vreselijk maar ik heb gelukkig een creditcard ;-) Ideal vind ik ideaal en volgens mij voor veel mensen bruikbaar maar weet niet of dat een optie is!

Het gegeven digistamp: aan de ene kant heel makkelijk en aan de andere kant ook niet: je kunt de maat aanpassen en dat is dan weer wel handig, als het een tekst betreft dan vind ik 't ook wel leuk om die op 't designpapier te stempelen. En je moet weer naar je pctje lopen, etc....maar dat is meer gemakzucht mijner kant ;-)

Devlin zei

Leuk en ik wens je er veel succes mee.
Maar ik heb ook geen creditcard en geen paypal en bovendien ben ik veel te bang dat ik ze kwijtraak. (Is me al eens overkomen dat 2 keer in 1 jaar m'n harde schijf overleed en wat is dat vervelend als je (nog)geen backup hebt gemaakt (wat wel in de planning lag overigens...).

Lijkt me ook lastig als je met water wilt werken; mijn printer print nog altijd niet met watervaste inkt.

Verder lijkt het me wel een voordeel dat je ze naar hartelust kunt draaien en verkleinen, soms komt dat nét even beter uit op een kaart. En je zit niet met verzendkosten.;-)

Maar vooralsnog nee, not for me.

Devlin zei

Haha, kan me ook wel in Petra's reactie vinden.
Aangezien mijn pc boven staat in een onverwarmde kamer.... Zit ik in de winter toch iets minder graag. En voor je het weet ben je weer meer tijd kwijt bij je pc dan dat je daadwerkelijk aan het knutselen bent, hahaha. ;-)

Schiet me nog te binnen dat je embossingpoeder niet echt kunt gebruiken met een digistamp. Niet dat ik daar zó vaak mee heb gewerkt... zou ik wel moeten doen, want ik heb dat spul niet voor niets natuurlijk. ;-)
Tja, er zitten nadelen aan maar ook voordelen. En het is voor jezelf uitmaken wat voor jou werkt. En da's met zoveel dingen zo. Maar nogmaals succes.

CorianneDesign zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
CorianneDesign zei

Hi Eline, ik vind de digi's GEWELDIG ( maar je weet hoe gek ik op je werk ben, haha )

Ik heb zelf geen credit card en maak ook geen gebruik van de andere betaal opties.... maar misschien komt er in de toekomst wel een andere optie ??
Zelf gebruik ik ook liever een overschrijvingskaart, maar dat is een persoonlijke keuze.

Ik zou er denk ik wel mee overweg kunnen, want deed zelf al je stempels eerst stempelen en ze daarna inscannen in mijn computer, zodat ik ze telkens kan uitprinten als ik ze nodig heb.
En op die manier ook erg handig om er zo mee te 3D-en !!

( ik zal het wel eens op mijn Blog laten zien )

Anyways, om een lang verhaal kort te maken.... ga door met de digi's, maar blijf wel de clear stamps uitbrengen, haha !! ; )
Want uiteindelijk heb je die toch nodig om de kleertjes te maken.

Liefs Corianne

Inge zei

Ik heb onlangs jouw gratis digi stempel gedownload en heb nu ruzie met de printer;) Daar kom ik wel weer uit! Toch verwacht ik niet dat ik er veel gebruik van zal maken, ik druk mijn stempels af op aquarelpapier en heb het idee dat dat niet best gaat met de printer. Ook hou ik ervan als je aan een kaart kan zien dat 'ie met de hand gemaakt is, kaarten mogen van mij een beetje 'rommelig' zijn. Ik heb zelf dus een voorkeur voor de 'echte' stempels, maar denk wel dat er een markt is voor de digi stamps. Misschien dat dan nog de betalingswijze makkelijker te maken is (zie de voorgaande reacties)? Groetjes, Inge

Mieke zei

Jaren geleden ben ik verslingerd geraakt aan kaarten maken, mede door jouw knipvellen en aankleedkaarten. Dat 3-d knippen had ik gauw gezien en toen ben ik gaan stempelen. Ik heb er zo'n 500 denk ik.
Nu koop ik ook zo nu en dan digistamps. Ook jouw kikkertjes en poesjes heb ik inmiddels. Het leuke ervan is, dat je in grootte kunt variëren. Ik hoop ook dat jouw kleutertjes en eendjes en muisjes digi's worden. Ik ben de eerste die ze koopt. Het gaat ook allemaal heel makkelijk via internet.
groetjes, Mieke

Holly Young zei

Oh I love digital stamps! They are like getting so many more stamps for your money because they can be resized and flipped. I have been able to color with anything - even water colors. And embossing them is possible too with some printers.
If people have trouble with ink running they can heat set them or spray them with a fixative before coloring. I love your duckling images!