woensdag 7 oktober 2009

Leuk berichtje...

Op 17 oktober wordt mijn 'winkeltje' met digitale stempels geopend. Hier kunnen mijn zwart-wit tekeningen, die al eens op mijn knipvellen hebben gestaan, gedownload worden om zelf in te kleuren en te gebruiken op kaarten of scraps. Ik houd jullie op de hoogte!

8 opmerkingen:

Ria Zonnestraaltje zei

ohhh kijk dat is nu nog is GEWELDIG nieuws!! daar kijk ik naar uit ;)
Ik mag namelijk geen rubber stempels meer kopen maar manlief heeft niet gezegd dat ik geen digi's mag kopen ;)hahahahahahaa
hugs Ria

Anita zei

Spannend!
Ben heel benieuwd.

Groetjes Anita

Katje zei

Wat leuk , ik kijk er al naar uit!
Groetjes Katty

Renate zei

Oh wat leuk om dit berichtje te lezen, hopelijk komen er ook mooie tekst stempels bij.

Groetjes,
Renate

Loes zei

ziet er leuk uit!!
groetjes,
Loes

Marjanne zei

leuk!!!!ik hoop dat we met paypal kunnen betalen!

Wybrich zei

super, wat gaaf!!

Larissa zei

Wat geweldig! Ik had er ooit eens al bijna om gevraagd en ik zie dat ik nu op mijn wenken word bediend! :) Heel leuk initiatief en heeeeel veeeeeel succes! Hopelijk komen er ook nieuwe afbeeldingen in je shop, bijvoorbeeld kleine babietjes want die van jou hebben mijn hart gestolen. ;)

Ik zit in een design team van een challenge blog. We hebben iedere twee weken een nieuwe challenge en de bedoeling is dat je digitale stempels gebruikt, dus ik zal de site zeker in de gaten houden, aangezien ik zelf mag weten wat voor digi's ik gebruik op mijn kaarten.

Het is misschien een idee om dit stukje ook even nog in het engels te doen, want ik heb al heel wat engelse en amerikaanse vrienden aan je stempels geholpen en nu kunnen ze er dus ook zelf goed aankomen! Daar zullen ze zeker blij mee zijn!

Veel liefs,
Larissa

Ps als er wat meer bekend is zet ik het wel op mijn blog!