zondag 28 februari 2010

Squigglefly, digital stamps and Paypal

Op de website Squigglefly kunnen digitale stempels aangeschaft worden om te downloaden, te printen en in te kleuren. Om er dan natuurlijk mooie kaarten of scraps mee te maken. Ikzelf heb op deze site een klein eigen winkeltje met tekeningen die nooit eerder als echte stempels  zijn verkocht.
Het enige 'probleem' is dat er alleen met Paypal betaald kan worden, en ik krijg vaak de vraag of de digitale stempels ook op een via een andere manier aangeschaft kunnen worden. Het antwoord is voor nu: nee, sorry. Maar... Paypal is helemaal zo gek nog niet hoor, het is een hele makkelijke manier om snel en veilig online betalingen te doen. Ook is het heel makkelijk om een rekening aan te maken, je stort er een klein bedragje aan euro's op en hup je kan de leuke plaatjes zo afrekenen en downloaden. Ik zal even een link toevoegen van Paypal, deze is zelfs in het Nederlands!

Goed genoeg reclame. Er worden leuke dingen gedaan met de digitale stempels. Hierboven een collage van een paar voorbeelden.
1. De twee eenden van Maria Matter. {two duckies}
2. De baby tussen de bubbels van Mel. {baby in the bubbles}
3. Twee doosjes voor babysokjes door Larissa. {little boxes for babysocks}
4. konijn door Catherine. {bunny}
5. Nog een baby in bad, met echte handdoekjes, door Mel. {another baby in the tub}
6. Muis op bankje door Catherine. {mouse}

Nummer 2 en 5 van Mel hebben een uitleg op haar blog. Heel duidelijk met stap voor stap foto's. Voor kaart nummer 2 is dit de link. Voor kaart nummer 5 is dit de link.
{There is a great tutorial of the babycards 2 and 5, see links above!}

{On the Squigglefly website digital stamps can be purchased and downloaded to use on cards or scraps. I have a  small shop on this site myself, selling images that never have been sold as real stamps. Many of my Dutch visitors are asking about Paypal, because it is not very well known in Holland. I have explaned a little about Paypal in the Dutch section.
In the collage a few examples of cards made with these digital stamps.}

1 opmerking:

Tineke van der Linden zei

Wat een superleuke voorbeelden!!! 'k Vind je stempels superlief dus zal vast nog eens in je webwinkel kijken.
En met paypal is juist zo handig!

Groetjes, Tineke