woensdag 10 maart 2010

Colour!Kennen jullie dat? Langs een handwerkwinkel lopen en helemaal wild worden van de kleuren DMC garen? Ik wil dan meteen alles hebben. Maar ja, borduren doe ik niet, alleen op papier dan, soms. Nu toch ook maar een lapje borduurlinnen meegenomen. Wie weet of ik het ooit gebruik. Maar het garen is o zo mooi om naar te kijken!

{I get so exited when I see all those beautiful colours of the DMC yarns. I want them all! The only thing is that I don't embroider, except on paper, sometimes. This time I bought a piece of embroidery-linnen, don't know if I ever use it. But the colours are so lovely to look at!}


6 opmerkingen:

Katinka zei

haha...hebberd! Maar nee hoor , ik ken het helemaal!Geweldige kleurtjes , en ja,helemaal Eline....
Zelf ben ik een paar weekjes terug ook weer begonnen met borduren , geinspireerd door een vriendinnetje....ik maak een Biscornu....google maar eens even ....het is super om te doen en snel kaar!

Groetjes
Katinka

Cards by Jol zei

Dit klinkt heel bekend, ik heb dezelfde tik, maar dat heb ik ook met lint en kantjes.

Groetjes Jolande.

Anita zei

Nou Eline dat herken ik wel.
Ik heb dat met papier....kan het nooit laten liggen. Oh zo erg!

Gr. Anita

Nora.com zei

Hoi Eline

Wat dacht je er van om je eigen baby stempels af te drukken met stazon en dan de afdrukjes te borduren, hebben wij ook gedaan in de winkel, hartstikke leuk!

groetjes Nora(Pipoos Emmen)

sonja zei

Nou en of....of we dit kennen, Ik wel in ieder geval. Toevallig vandaag weer 5 strengetjes meegenomen en ook ik borduur alleen op papier.
groetjes
Sonja

Marianne zei

Ik borduur dus wel op stof en heb ongeveer 300 kleurtjes op bobbins zitten, allemaal op nummer, mooi om te zien. En ik gebruik het garen ook om op paier te borduren.