zaterdag 20 maart 2010

Japanese masking tape

tape

Het is dé hit op internet; Japans plakband. Gemaakt van Washipapier dus goed af te scheuren. Het is te krijgen in ontelbare dessins en kleuren. Heel leuk om te gebruiken om pakjes mee in te pakken, maar ook om plaatjes mee aan de muur te hangen. (Het plakt niet zo erg stevig dus de muur blijft heel als je het weer verwijderd.) Of als kleurrijk accent op kaarten, enveloppen of wat dan ook voor creatieve creaties.
Kijk eens op deze site, hier wordt je toch helemaal Happy van? En heel hebberig!
In Nederland jammer genoeg nog niet zo makkelijk te krijgen. Ik heb deze besteld bij Tas-ka, en kreeg ze mooi ingepakt thuis gestuurd.


{Japanese masking tape; you see it everywhere on the internet. It's made of Washipaper and has lots of patterns and colours. Use it to hang your pictures on the wall or make lovely packages. Or brighten up your creative projects. 
Take a look at this site, it will make you Happy! Don't you want them all?
In the Netherlands it's difficult to buy the tapes, I ordered those at Tas-ka.}

3 opmerkingen:

byPetra zei

Oh, ja ik ben ook helemaal verslaafd. Ik heb een aantal rolletjes gekocht bij Vlieger in Amsterdam, en in oktober een paar bij Tas-Ka op de woonbeurs. Ik durf ze niet zo goed te gebruiken.... ik vind ze zo mooi van zichzelf :-)

Groetjes, Petra

Daughter Earth zei

these are so beautiful. I saw that Liberty was also doing printed scotch tape which I thought was amazing!

Anoniem zei

Ik heb ook nog iets leuks, kijk eens op http://www.jollyrolls.com/shop/

JollyRolls heeft hele leuke prints en de rollen zijn 25 meter lang, erg leuk.