zondag 9 mei 2010

new: make your own Memory Garlands

Een nieuw product om je kaarten, scraps en werkstukken leuk te showen; maak er een vlaggenslinger van. Binnenkort zijn er van Marianne Design setjes hoesjes te koop die speciaal gevormd zijn om zo'n slinger van te maken. Wij hebben er expres nog geen slingers van gemaakt, omdat we vinden dat het veel leuker is om zelf de kleur en materiaal van het band te bepalen. Dus zoek een stuk (biais)band uit, of gebruik een strook leuke stof, en naai de zakjes er op de naaimachine aan. Er zijn 2 maten zakjes; vierkanten en rechthoekige. En de hoesjes zijn steeds weer met andere kaarten te vullen. Natuurlijk ook erg leuk voor baby-slinger, welkom-thuis-slinger of huwelijks-slinger. En wat dacht je van een kerst-slinger met je mooiste kerstkaarten erin?!


memory garland

Inge heeft voor het nieuwste nummer van Hobby Handig alvast 2 slingers gemaakt, zie hier. Ze gebruikte de baby's voor een meisjes-slinger en de nieuwe kikkertjes voor een echte opkikker-slinger. Zoals je kan zien heeft Inge de biaisbandjes ook versierd met allerlei bloemen. Voor meer foto's, klik hier.

{Soon Marianne Design will bring this new product to show your art projects; make your own  garland. Sew the plastic covers on to a ribbon or tape of your choice and decorate the ribbon as you please. A really nice way to show your cards or scraps. And the garland can be used again and again with diffirent art. There will be two sizes.}

garlands

8 opmerkingen:

Carla zei

Wat een leuk idee zeg! Super!

Groetjes Carla

Cards by Jol zei

Wat een gaaf idee.
Ik ga dit zelker kopen, leuk op in mijn nieuwe hobbykamer te hangen met moois wat ik heb gemaakt.

Groetjes Jolande

Marjanne zei

Wat een fantastisch idee! Hoe komen jullie er toch op!

Hobby Paleis zei

Hoi wat is de maat van de vierkante. Ik maak altijd 15cm gaan die daar dan in passen?

Groetjes Renate

Ilona zei

Wat een leuk product, moet ik zeker gaan uitproberen. Ben alleen niet zo handig met de naaimachine, vrees ik. Enne, is het nou toeval dat er Lars boven dat jochie met konijn staat??? Hoe dan ook, helemaal leuk!

anita01 zei

Eindeloos genieten dus, wat een leuke uitvinding zeg...nou ik sprankel weer van de ideetjes met z'n slinger....bedankt hoor.
En wat ziet het er toch mooi uit, echt prachtig je blog Eline...

Warme groetjes,
Anita.

Essie Dee zei

Al weer zo'n leuk idee. Het lijkt wel of jullie idee├źn nooit op raken.

Katinka zei

Ziet er weer veelbelovend uit Eline!

Laatst vroeg je mij om je op de hoogte te houden als mijn biscornu klaar was ;) bij deze laat ik je weten dat ie af is! Jippie!