dinsdag 24 augustus 2010

Christmas!!!

Het nieuwste nummer van Marianne is alweer een maandje oud. En door de drukte van het maken van het Eline's Huis boek heb ik er helemaal geen aandacht aan besteed op mijn blog...


Maar er staan 3 geweldige kaarten in die Inge gemaakt heeft met mijn nieuwe (en oude) kerststempels en het Traditional Christmas dessinpapier, die ik nog even wilde laten zien:


Verder heeft ook Helga mooie kaarten gemaakt met dezelfde stempels, maar nu met het Old- Fashioned Christmas dessinpapier, waardoor er een heel andere sfeer ontstaat:


Passend qua kleur bij het Old-Fashioned dessinpapier zijn de twee knipvellen Eskimo's en IJsberen. Jullie kunnen ze herkennen als 'Aankleedkaart-knipvellen' van een aantal jaar geleden, maar deze zijn in een nieuwe kleurstelling en in 3D.{In the new issue of Marianne are 3 fantastic cards made bij Inge. She used my new Christmas-stamps and paper. Above also a few exampels of cards made by Helga, using the same stamps, but different paper. And some pictures of my two new decoupage sheets.}

3 opmerkingen:

Judith zei

O jaaaa, de nieuwe Marianne heb ik uitgebreid bekeken en de nieuwe paperbloc ook aangeschaft! Het papier is echt prachtig. Nu nog de kunst om er iets moois mee te maken...Dat is Inge en Helga in ieder geval super gelukt!
groetjes van Judith

Manon zei

heel gaaf zeg die kaartjes! en ook super leuk met de old christmas.
Groetjes Manon

Jacqueline zei

Super mooie kaartjes! Ik ben helemaal weg van het old fashioned papier. Sommige spulletjes moeten nog uitkomen, ik kan gewoon niet wachten. De eskimo-vellen zijn ook hartstikke mooi, het is weer eens wat anders. Mijn complimenten, Eline!