donderdag 30 september 2010

Kars catalog

Een dubbele pagina Eline's Huis in de nieuwe Kars catalogus. Met een leuk verhaal erbij van Marianne:

Al heel lang krijg ik de vraag: Marianne weet je nog die leuke Sierpoppetjes en die leuke boeken met dieren van stof om zelf te maken, kun je zoiets nog eens doen. Het is al zo lang gelden en zo’n item moet je wel lekker eigentijds maken. Eline Pellinkhof is daarvoor de aangewezen persoon. Zij heeft drie prachtige stofjes ontworpen die per meter verkocht worden. Ze zijn netjes ingepakt en zelfs het lintje kun je gebruiken om op te stempelen. Aan een meter stof (140 breed) heb je genoeg om heel veel leuke items uit het boek te maken. De stoffen hebben acht verschillende bij elkaar passende printjes en een strook met een rozenpatroon. Ze zijn er in drie thema’s: Hip, Romantisch en Vintage. Om de serie compleet te maken, is er een setje lint bij, een zakje met grootmoeders knoopjes (ook heel hip en romantisch), drie stempelsets en twee schitterende blocs papier in thema Hip/romantisch en Vintage/romantisch. Ditmaal op A4 formaat en met 16 pagina’s om de prijs van € 4.95 te kunnen blijven handhaven. Het boek: Eline’s Huis is een schitterend eigentijds kijk- en vooral maakboek.  Een musthave voor de winkelier die iets nieuws zoekt.
Marianne Perlot

{Two pages of Eline's House in the new catalog of Kars.}

5 opmerkingen:

Manon zei

gefeliciteerd met je prachtige boek! en alle publicaties die er worden gemaakt over jou mooie boek.
Ik kan niet wachten tot ik hem in handen krijg. En wederom de spullen die erbij horen zijn prachtig. Ik ken dames die van deze stofjes zullen gaan smullen :)

Groetjes Manon

Anneke zei

Wat ziet het er allemaal mooi uit!! en het papier is echt heel mooi, ben er al mee bezig en vind het echt hele mooie designs
Groetjes Anneke

Colinda zei

Hoi Eline,
we hebben gister bijna alles binnen gehad. Alléén het boek nog niet zal er wel vandaag bij zitten. Ik ben vandaag vrij helaas moet nu tot morgen wachten om hem te bekijken.Het ziet er weer geweldig uit en mijn handen jeuken om ermee aan de slag te gaan.
Groetjes Colinda

Marjanne zei

Ik heb je boek net vanmiddag gekregen. Prachtig, het gaat helemaal kriebelen!! bedankt voor de inspiratie! Jou oma heeft hetzelfde merklapje geborduurd als de mijne en ik denk dat ik dat karton perforé ga bestellen!

marije zei

het boek heb ik nog niet kunnen bemachtigen, maar wel de rest en ik heb er al mee gewerkt; http://scraphamstermarije.blogspot.com/2010/10/sassafras-prima-marketing-eline.html
je mag de foto's gebruiken hoor als je wil.
top papier trouwens! mooi!