maandag 11 oktober 2010

Een GEWELDIG FEEST!

Zaterdag 9 oktober was het zover; de Eline's Huis boekpresentatie. Wat een heerlijke dag, wat een feest! 

 Marianne, Eline, Hanny, Gepke, Helga, Petra. Foto van Frences.
Het begon al toen ik, Helga en Petra bij Gepkes winkel Your Zoap aankwamen. Er stonden al een paar mensen met het boek in de hand te wachten op handtekeningen. Ik had de autosleutels nog in m'n hand en moest de auto nog leeghalen. Eerst maar even zitten met een kopje thee. En het bleef de hele ochtend gezellig doorlopen. Frences kwam ook vroeg om te helpen om alle Eline's Huis spullen op te hangen en neer te zetten. De twee meiden die Gepke hielpen in de winkel waren fantastisch. Iedereen kreeg koffie of thee met wat lekkers en ze stonden klaar voor alle vragen over hobbyproducten.

 

Om ongeveer 1 uur kwamen ook Marianne en Hanny (Antoinette kwam iets later) en kon het signeren beginnen. De meeste mensen die een boek kochten wilde van ons allemaal een berichtje in hun boek! Heel leuk! (maar soms een uitzoekerij; wie moet ik nog hebben? wie heeft mijn boek?)
Samen met Judith
Ik heb Judith ontmoet. Wat een leuke meid. En Tosca, misschien wel mijn grootste fan. En nog een hele hoop dames die speciaal langs kwamen om mij en 'het EH-Team' even te spreken, zo bijzonder!!Ik met mijn moeder en Marianne Na 5 uur was het tijd voor de familie en vrienden. Ineens stond de hele loods vol met ouders, geliefden, broers, zussen, kinderen en kleinkinderen. En wat waren de ouders van mij, Petra, Gepke en Frences trots. Heerlijk om te zien.Jeannette, mijn lieve vriendin had de hapjes verzorgt. Wat zag het er mooi uit en wat waren ze lekker.


Frences (in the spotlight), Eline, Inge

En Inge kwam langs, te gek om haar te ontmoeten. Dus, op de foto met mijn 2 Design Team dames.
Tot mijn grote verbazing stond ineens Joost de Wolf, de fotograaf die de geweldige foto's uit het boek heeft gemaakt, voor m'n neus. Verbaast was ik omdat hij had gezegd niet te kunnen langskomen. Maar het was goed dat hij er was, want nu kon hij de complimenten van iedereen zelf in ontvangst nemen.

En Marike, de uitgever van Tirion, kwam samen met haar collega Lunia ook nog langs en hield een kleine toespraak, heel lief.
Gepke en Helga
Kortom het was een dag om niet te vergeten. De sfeer was geweldig, iedereen kon het goed met elkaar vinden. De winkel was één grote huiskamer geworden, waar Helga aan het borduren was, Petra aan het haken, iedereen kon aanschuiven, vragen kon stellen en vooral elkaar kon inspireren.


Frences en Hanny

Tja, en dan ligt het boek dus in de winkels en wordt het spannend; hoe zijn de reacties...?
Nou als ik op deze dag af moet gaan dan zijn de reacties super! 
Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie van het boek en de Eline's Huis materialen vinden, dus laat het me weten! 

Kijk ook eens op Frences blog voor haar enthousiaste verslag. 
{The booklaunch of the Eline's House book was a BIG SUCCESS!!! We all had a great time, signing books, meeting fans, family and friends. The Eline's House team of crafty girls and one boy (the photographer) is a fantastic team, hope we can work together again.}

10 opmerkingen:

Manon zei

het ziet er echt super uit allemaal! jammer dat ik er niet bij kon zijn! Maar je boek komt gauw bij mij op schoot terecht!

Groetjes Manon

CorianneDesign zei

Hoi Eline, wat leuk dat jij ( en de andere meiden ) al foto's hebben geplaatst... ik keek er erg naar uit !! ; )

SUPER GEWELDIG.... zo leek het net als of ik er toch een beetje bij was ; )

Een hele dikke knuffel Corianne

Boukje zei

Het ziet er ook prachtig uit allemaal,leuk om zo even mee te genieten! Wat zal je moeder trots zijn geweest!
Groetjes Boukje.

wilmi zei

Wat een leuk verslag, zag het ook al bij Gepke en Frences! tis dat het me ontbreekt aan zoveel inspiratie, maar je zou haast zelf een boek gaan schrijven ;-)
Echt iets om trots op te zijn dus geniet er maar van!

Jacqueline zei

Wat leuk om zit verslag te lezen. Het is inderdaad net of ik er ook een beetje bij was. Helaas was het voor mij ook te ver, maar het boek zal vast zijn weg vinden naar het zuiden...
Groetjes,
Jacqueline

Ellen zei

Hoi Eline,

Je collectie is schitterend hoor. Ik heb de afgelopen dagen al kaarten gemaakt met materiaal o.a. Eline's Huis.
Leuk om de foto's te zien en dat het gaat lopen is een ding wat zeker is hoor;-)

Groetjes,
Ellen

Lena zei

Gefeliciteerd met je boek.
Ik heb je boek niet, maar wel het nieuwe papier en lintjes e.d.
het is schitterend.
Ik heb al kaarten op mijn blog staan met het vlinder papier.
groetjes Lena.

Vera zei

Beste Eline,

Wow, wat een super dag moet dat geweest zijn! Je hebt het verdient hoor, na zoveel inspanning! En natuurlijk met zulke mooie spulletjes. Gaaf hoe je steeds weer wat nieuws kan verzinnen, mooi papier met mooie patroontjes en leuke lintjes, blijf gewoon nog maar even doorgaan hoor ;)

Groetjes

vera

Anoniem zei

Eline,

als ik die foto's zie dan smelt ik gewoonweg!

Ik heb ondertussen ook al een van de blocs in a4 formaat gekocht en een van je clearstempels met de airmail.
Ik krijg er nooit genoeg van..
Helaas kan ik niet naar de winkel komen om nog meer te genieten, is van België toch wel een eindje weg hihi.
Maar ik heb toch nog een vraagje over de versiering.
Op de foto is een prachtige luchter (lusterBelgische taal) te zien, waar een koord aanhangt lmet verziering en daaraan hangen de kaarten.
Kan je daar wat meer uitleg over geven?
Ik ben er echt benieuwd naar
Alvast bedankt

Tine

Ingrid zei

Ik ben gek op handwerkboeken en heb al een behoorlijke verzameling. Toen ik dit weekend jou boek in de bus kreeg van Gepke heb ik het doorgenomen, en nog eens. En toen ben ik het gaan lezen en het is het meest fantastische hobbyboek dat ik heb! Het is ge-wel-dig! Super gedaan. Je voorwoord (hip, vintage, roosjes, borduren, stof en papier) is 100% op mij van toepassing. Zucht... een heerlijk boek!
Hugs Ingrid