maandag 6 december 2010

Sneek Peak 2

Even aan alle dames die een mailtje gestuurd hebben of een reactie hebben achtergelaten op mijn blog, toen ik vroeg naar een gast-designer: ik ga binnenkort iedereen antwoorden! Maar door een hardnekkige en langdurige verkoudheid en algehele slapte en gebrek aan energie en inspiratie (zooo zielig!) is het wat verlaat. Sorry!
Als tweede goed nieuws voor mij; ER ZIJN IN TWEE MAANDEN AL 2400 ELINE'S HUIS BOEKEN VERKOCHT!!! En ik ben heel benieuwd: Wie heeft het boek in z'n schoen gevonden gister??

Als laatste vandaag een sneek peak, waar ik nog even niets over ga zeggen, behalve dan dat het iets met bloemen te maken heeft. Fijne week allemaal!

{To everybody who sent me an email or left a reaction on my blog when I asked for a guest designer: I will get back to you soon now, I had a bit of a cold over the last couple of weeks. I'm so sorry!
Good news for me: already 2400 copies of the Eline's House book have been sold (in two months time)!!! Yay!

And here's another sneek peak. I cannot say much about it yet, other than it has something to do with flowers...}

14 opmerkingen:

Judith zei

ooooooooooooo, Eline,
jij maakt mij nieuwsgierig...
bloemen - altijd leuk!

Ik wens je gauw beterschap! Een moe lijf is zo vervelend ):

Bedankt voor je lieve reactie op de theelichtenkaart. Ik ben zo blij met het A4 formaat papier.

Heel leuk dat je boek zo succesvol is. Heb vorige week bij Gepke de vlinderstempels willen kopen (voor 5/12), maar zij was door de voorraad heen (balen). Kun je zien dat er veel mensen van jouw ontwerpen houden (-:

Maak je gauw weer een boek? Ik heb natuurlijk meegedaan aan je enquête, vind alle boek ideeën geweldig. Jij weet er vast weer iets moois van te maken. Heb je trouwens eens overwogen om ponsen te ontwerpen?

Zo, een lange post...
Knap snel op en geniet van de gezellige decembermaand.
Groetjes, Judith

Caroline zei

Beterschap, Eline !!! Ik heb het boek in mijn eigen schoen gestopt :-) En die van je collega in mijn andere schoen ! (Sew!) De stof, stempels en het prachtige papier ook in huis dus ik kan aan de slag.
Gefeliciteerd met het succes van je boek, ik zie je spullen ook op de buitenlandse blogs voorbij komen, dat is zo leuk !!!

Vera zei

Wihoe!! 2400 boeken!
Echt super tof :)
Ennuh.. beterschap he!

Groetjes

Vera

Ineke van den Akker zei

Errug!!! IK moet wachten tot Kerstmis!

Nora zei

Veel beterschap! Het boek heb ik gekocht zodra het in de winkel lag (ik kon niet wachten tot de Sint hem bracht) en heb er nog geen moment spijt van! Heb zelfs al een aantal kaartjes gemaakt met jouw creaties als inspiratie.

Linda van der Lans. zei

Ik heb hem ook zelf in mijn schoen gedaan, heb maar niet gewacht tot ik hem kreeg, hij let nooit goed op asl ik zeg dat ik iets wil hebben. Ben al met de hartjes aan de gang geweest. En krijg veel kriebels en inspiratie van het lezen alleen al!!!!

linda

DEKAKADO zei

Aleereerst van harte beterschap.
Ik ben zo blij met de Eline stempels, die ik van Sint heb gekregen.
Het boek had ik al op 1 van mijn blogs geplaatst en iedereen is er super enthousiast over.
Hoe kan het ook anders.
Ik wens je heel veel succes toe.
Groetjes, Marleen.

Marjanne zei

jeeee zeg 2400 dat is véél!! Fantastisch! Beterschap!

tosca zei

hoi eline
gefeliciteerd met zo'n groot succes
jou boek lag voor mij al klaar bij gepke en met handtekening natuurlijk van jou en de andere meiden die er aan mee geholpen hebben. van harte beterschap rustig aan en (ik) we zijn allemaal benieuwd wie gastdesigner wordt natuurlijk veel liefs tosca
(en bedankt voor de lieve reactie op mijn blog)

Colinda zei

Beterschap!! En ik ben erg benieuwd naar de volgens mij weer nieuwe stempels.

Renate zei

Ja ik heb hem ook gekregen van de Sint, wat een mooi boek. Geweldig, nu nog even tijd maken om er wat uit te maken.

Groetjes Renate

Hannie zei

Hallo,

Ik heb boek laatst ook gekocht! Mijn collega had hem en ik vond hem zo leuk, dat ik hem ook gewoon moest hebben. Hij is erg leuk!

Beterschap!

Groetjes,
Hannie Nicolai

Homemade by Nancy zei

Hoi, ik heb het boek van Sinterklaas gekregen en je hebt er een fan bij hoor!! Wow! Wat een geweldig boek!! Ik ben er heel druk mee!! Als je het leuk vindt en tijd hebt, neem eens een kijkje op mijn blog. Toevallig heb ik er vandaag twee filmpjes opgezet hoe je de kleihangertjes maakt uit jouw boek, uiteraard laat ik eerst het boek zien. Ik ben er zo blij mee!! Hartelijke groetjes, Nancy

THEA zei

Nee, niet in m'n schoen, ik kreeg het met mijn verjaardag!!

Fijn weekend,

groetjes Thea