donderdag 6 januari 2011

Introducing... guest-designers

Omdat ik niet goed kon kiezen uit de 25(!) reacties op mijn oproep voor een gast-designer, heb ik er 3 gekozen. Drie totaal verschillende meiden met drie totaal verschillende stijlen. Hierbij stel ik ze aan jullie voor (klik op de foto om hun blogs te bezoeken):

Lenet:

Lenette's stijl vind ik erg mooi, haar gebruik van stiksels op papier, haar (pastel) kleurgebruik, de subtiele details, haar hele blog en natuurlijk niet onbelangrijk, de fotografie zijn super.

Lizette:

Lizette volg ik al een tijdje, ik vond het daarom ook erg leuk dat ze reageerde op mijn oproep. Haar stijl is hip, modern en verrassend. Mooi materiaalgebruik en veel variatie in ontwerpen. Lizette heeft ook een webwinkel.


Nicole:

Nicole's stijl is echt vintage. Ze maakt mooi gestylde foto's en heeft veel oog voor detail. Haar werkstukken zijn echt uitgewerkt met een grote variatie aan (vintage) materialen. Ze heeft een geweldig mooi blog vol met inspiratie.

In mijn volgende blogpost laat ik zien waar de dames nu al mee bezig zijn geweest.

{Because I couldn't choose one designer out of the 25 reactions, I picked 3! Above the three new Eline's House guest-designers. Click on the image to visit their blogs. In my next post I will show some of their work.}

6 opmerkingen:

GREETJEXX zei

Nou ik vind dat je een hele goede keuze hebt gemaakt!!!

Anoniem zei

Gefeliciteerd dames! :D

DEKAKADO zei

Van harte dames.
En Eline, gefeliciteerd met de creatieve uitblinkers.

Helga zei

Dames van harte gefeliciteerd !! Ik ben heel benieuwd wat jullie voor Eline gaan maken, succes er mee !

Marjanne zei

Ik ben vol verwachting van wat komen gaat!
Merci voor je lieve com op mijn blog Eline!

Homemade by Nancy zei

Leuk!!! Ik ben ook benieuwd wat er allemaal komen gaat!!