zondag 27 februari 2011

Working on a new book

Druk ben ik met het ontwerpen van de nieuwe producten voor het boek. Het wordt een winters boek dit keer en het is de bedoeling dat het half september 2011 uitkomt. De ontwerpen voor de nieuwe stof zijn af, nu moeten ze gedrukt gaan worden, altijd erg spannend; komen ze eruit zoals ik in m'n hoofd heb? Gelukkig krijg ik eerst een proefdruk te zien. Nu wil ik gaan beginnen met het ontwerpen van de stempels en het papier. En tussen de bedrijven door pak ik de breipennen. Dat was lang geleden! Maar zoiets verleer je niet snel heb ik gemerkt. Gelukkig.

{Very busy designing the new materials for the new book. It's going to be a 'winter-book' and it's planned for half september 2011. The designs for fabric are ready. Now I'm starting designing the stamps and printed papers. And sometimes I do some knitting. It was a long time ago that I've knitted, but I still know how to do it!}

Vorige week hebben Gepke, Petra en ik gebrainstormd en gelunched in een heel gezellig tentje in Weesp (Weesperplein heet het). Een gezellige en inspirerende middag was het.

{Last week Gepke, Petra and I met in Weesp for some brainstorming and lunch. It was a very inspiring afternoon.}

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Oeh, leuk! :D Ik kan niet wachten tot ie uitkomt. Maar jij vast ook niet. ;) Veel succes ermee! :D

Marjanne zei

Nou je hebt toch wel wat werk aan de winkel! Ik ben benieuwd!

zomooizohip zei

O wat leuk, na het suc6 van je eerste boek, kan een tweede natuurlijk ook niet uitblijven. Ik ben heel benieuwd en wens je veel suc6 en plezier met alle voorbereidingen!

Anita zei

Wat spannend allemaal Eline.
Ben heel benieuwd. Succes met voorbereiden

Cards by Jol zei

je maakt me nieuwgierig, succes verder met het maken van het boek.

groetjes jolande

Becca zei

Love your blog, such beautiful inspiration here! :-)

CorianneDesign zei

Ik kan niet wachten !! ; )

Anoniem zei

Als ik dit hier zo lees dan lijkt me het maken al even leuk als het lezen van je nieuwe boek!!! Zoo spannend! Wij hebben alvast iets om naar uit te kijken na de zomer :)
Veel voorbereidingsplezier samen,
lieve groet, Sonja

Michaela en Rachel zei

Hoie Eline

Ohh ik moet je allereert een groot compliment maken over je creaties,,
maar nu mijn probleem ik kan nergens je boek meer krijgen!!!! weet jij soms nog een adresje waar ik hem nog kan bestellen?
Er staan zoveel leuke dingen in en zou hem heeel erg graag in mijn bezit willen hebben..
Hoop dat je mij nog kunt helpen.

Liefst Michaela

Marie-Anne zei

Wat spannend. Ik kijk nu al uit naar het boek. Als de planning gaat lukken, dan vraag ik het zeker voor mijn verjaardag, eind september.

Groetjes,

Marie-Anne

Margreet zei

Oei wat spannend, ook ik kan maar moeilijk wachten tot september. Veel succes met de voorbereidingen!
Groetjes Margreet

wilmi zei

Wat spannend allemaal zeg! Je bent een creatieveling, ik ben natuurlijk ook heel benieuwd en bewonder je werk. Ik vond het heel leuk om een beetje achter de schermen mee te lezen bij je vorige boek, en hoop dat je ook hier weer e.e.a. van laat zien. De voorbereiding voor zo'n boek lijkt me ontzettend spannend, maar ook heel erg leuk. Iets vormgeven dat in je hoofd zit, gaaf!!
Succes ermee!!

'T atelier zei

Leuk leuk leuk een nieuw boek!! Erg spannend ik zie dat ik snel moet leren breien haha Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet van het maken van vast weer een mooi inspirerend boek! Liefs Thalia

Helga zei

Het ziet er allemaal leuk en gezellig uit, en ik hoop dat jullie een goed geslaagde dag hebben gehad.

Anette zei

Mooi zo, dan hebben we in het najaar ook weer wat te doen....;o)

Patricia zei

Spannend!!! Ik kan niet wachten.
Groeten Patricia

Wilma zei

Ik ben héél benieuwd naar je nieuwe boek! Heb net je eerste geleend bij een vriendin en ben gelijk naar de winkel gerend om stempels en papiertjes!!! O ja, en naar m'n moeder om borduurgaren:)

Yvonne zei

Ow, helemaal leuk!!!! Succes met het bedenken en uitvoeren van je nieuwe boek. Ik kijk er naar uit! (hoe komen we de zomer door hihihi)

Vera zei

Whihoeeeeeeee dat klinkt en ziet er veelbelovend uit hoor :D
Echt spannend, heel veel succes!!!

Groetjes

Vera

Homemade by Nancy zei

Dat ziet er veelbelovend uit!! Ik vind dat lint ook zo mooi!! En dat stoffen labeltje dat je daar hebt liggen.. zo schattig! Breien verleer je niet hoor! De steken opzetten, dat is wat ik altijd even weer moet 'leren' ;-) Ben ook heel erg nieuwsgierig naar de stoffenlijn!! Succes! Groetjes, Nancy

Lian zei

Geweldig!!! Veel succes. Niet alleen is het nieuwe boek iets super leuks om weer naar uit te kijken maar daarna ook alle creaties van de 2 createams om je heen; die ook zoveel inspiratie geven door al jouw leuke ideëen en nieuw materiaal weer extra te vertalen in leuke werkjes.
Dat wordt weer om te smullen en voor nu ..... alvast sparen. Was het al maar september.