zondag 20 maart 2011

Handwerkbeurs

Yes, ik zie nu net; ik heb 500 volgers!!! Het is toch niet te geloven!
Gister en eergister hebben Petra en ik op de Creatieve Handwerkdagen in Den Bosch gestaan. Het was een groot succes. De stand zag er heel gezellig en vrolijk uit en we hebben de 50 Eline's Huis boeken die we mee genomen hadden, in 2 dagen helemaal uitverkocht! Heel veel lieve mensen gesproken; waaronder Gepke, Frences, Antoinette, Marike, Nancy, Nicole en ik heb zelfs Peet nog heel even gezien. 
Petra's Moeder en zus hebben zich enorm ingezet met lintjes afmeten, vragen beantwoorden en afrekenen. Petra's vader heeft de geweldige witte kastjes voor haar klossen lint gemaakt. En Petra zelf gaf elke dag 3 workshops aan een grote vierkante tafel vlak naast de stand. Ik heb genoten.

{Yesterday and the day before Petra and I had a bright and colourful stand on a Dutch Craftsmarket. It was a big success. We sold all of the 50 Eline's Huis books we had in just two days! We met all kinds of lovely people (Gepke, Frences, Antoinette, Marike, Nancy, Nicole and Peet). Petra's mother and sister did a great job selling and answering questions. Petra's dad made the beautiful spool cabinets. And Petra herself did 3 workshops every day. We had a great time.}


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond het ook erg leuk je even in het echie ;) te spreken! Fijn dat jullie zo'n leuke beurs hebben gehad! :) Zeker voor herhaling vatbaar!

Willy zei

Hoi Eline, fijn dat het zo'n geslaagde beurs was. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht. Het zijn zulke leuke spulletjes.
Er zijn ook veel reacties op mijn blog binnengekomen, erg leuk allemaal. Bedankt nog.
Fijne week, groetjes

Tessa zei

Het was inderdaad errug leuk. Vond het heel leuk je te ontmoeten!
liefs Tessa

Annemieke zei

Ziet er geweldig uit!
Volgens mij was het een hele gezellige beurs. Die lintjes kasten zijn echt super! vooral met by petra erin!
helemaal super.
Groetjes, Annemieke

Natalie zei

Zag er leuk uit, vond het leuk je in het echt te zien, ondanks dat mn schoonzus me gigantisch voor joker zette tegenover jou haha ;-)

Astrid van Roij-de Vries zei

Hallo eline,

Het was inderdaad erg leuk op de beurs. Ik heb enorm genoten van alles wat het te bieden had. Jullie stand trok mij meteen als een magneet. Heb ook meteen een boek gekocht van je en die heb je ook nog even gesigneerd. Dank daarvoor hoor. Heb weer een berg inspiratie opgedaan om mijn hobby uit te voeren. Als je zin hebt, neem dan maar eens een kijkje op mijn hobby blog www.dushisatelier.blogspot.com

Veel succes! Groetjes astrid

DEKAKADO zei

Gefelciteerd met 500 volgers.Leuk dat de beurs zo'n succes was.Groetjes, Marleen.

tineke zei

het was erg leuk en jullie stand zag er super mooi uit, eigenlijk heb ik nog het idee dat ik niet alles gezien heb, er was zo veel..
Zie mijn blog voor de gemaakte labels.
bedankt voor alles!
groetjes, tineke

Helga zei

Wat ziet dat er allemaal geweldig mooi uit, en wat een handige vader heeft Petra om zulke handige rekjes te maken voor het lint !

Homemade by Nancy zei

Het was ontzettend leuk! De stand zag er geweldig uit (jeetje, wat knap van Petra haar vader zeg!), de workshop was ontzettend leuk en het was hartstikke gezellig met jou en Petra en alle anderen! Super! Zeker voor herhaling vatbaar! En gefeliciteerd met je 500 volgers, maarre.. dat houdt in blogland wel een give-away in hoor ;-) groetjes, Nancy

Marjanne zei

Dat ziet er weer allemaal reuze gezellig uit! En wat goed zeg 500 volgers! Op naar de 1000!! Dat gaat zeker lukken!

tosca zei

hoi eline
dat ziet er zeker super uit
zo jammer dat ik er niet bij kon zijn, helemaal goed van je boeken en de derde druk al weer onderweg,en die volgers tuurlijk het kan ook niet anders jij bent zeker het volgen waard groetjes tosca
http://tosduijndesign.blogspot.com/

Denco zei

Wat ziet dat er super uit zeg, jammer dat ik er niet bij kon zijn. Gefeliciteerd met je 500 volgers dit zullen er zeker snel meer worden.