donderdag 25 augustus 2011

GIVEAWAY!!!

Bij een vierde druk hoort een cadeautje! Laat een reactie achter en wie weet wordt jij de winnaar van dit kleurrijke pakketje: 2 paperblocs, Eline's Huis stempel, Eline's Huis stof en een handje vol mooie parelmoeren knoopjes. Sluitingsdatum zaterdag 3 september. Zegt het voort!

{Forth reprint needs a celebration. Leave a reaction and who knows you will be the winner of these colourful goodies; 2 paperblocs, Eline's House stamps, Eline's House fabric and some lovely mother of pearl buttons. Closingdate Saturday September 3.}

407 opmerkingen:

«Oudste   ‹Ouder   401 – 407 van 407
Sigrid zei

Wat een leuke candy. Hoop dat ik nog niet te laat ben. Mijn dochter van 16 is helemaal gek van je stofjes en papiertjes. Hier is ze leuke dingen van aan het maken. Een aanvulling op haar spullen zou super leuk zijn voor haar.

Liefs van een fan.
cardsmadebyme.blogspot. com

Baukje zei

Gefeliciteerd! Maar het boek is ook zo mooi, dus helemaal niet vreemd haha. De Winterhuis artikelen zijn ook erg mooi, dus ik ben ook wel benieuwd naar je nieuwe boek.

Groetjes Baukje

Stempelgedöns zei

Congratulations! What a wonderful Giveaway and what a nice blog !

Minerva zei

I love your blog and thank you for a wonderful give away.

renee zei

Ik doe graag mee, helemaal leukzoiets

Ingrid zei

Wauwie... heerlijk om naar te kijken deze give away. Je word er vrolijk van. Ben zo benieuwd naar het nieuwe boek!
Hugs Ing

Mirjam zei

Ik ben van plan om workshops aan kinderen te geven. Met inspiratie uit jouw boeken hoop ik zo origineel mogelijke workshops te geven. Omdat ik zoveel herkenbare foto's op jouw blog zag( ik woon in Dokkum, en ben dit jaar voor het eerst in Londen geweest), wil ik toch even reageren! Ik geniet altijd erg van jouw site en boeken dank daarvoor! Groeten Mirjam

«Oudste ‹Ouder   401 – 407 van 407   Nieuwer› Nieuwste»