maandag 3 oktober 2011

Boeken! {Books!}

Ja hoor, de boeken waren er! Zaterdagochtend werden er 5 dozen met de post gebracht bij Doe@Ding in Spijkenisse. Net op tijd, want er stonden al een paar dames op een boek te wachten. Ik had net samen met Helga en Nicole alle spulletjes uitgepakt en neergezet. Het was erg druk. Heel veel enthousiaste mensen gezien en gesproken. Veel boeken en materialen verkocht. Erg leuk! Ik ben natuurlijk heel benieuw naar de eerste reacties van jullie als je het boek al hebt doorgebladerd!! 
Hieronder wat foto's van ons Doe@Ding hoekje. Wat een mooie winkel en leuke medewerksters zeg! Dank voor alle goede zorgen. En Helga en Nicole, heel hartelijk dank voor jullie geweldige hulp, meiden!

{Last Saturday I went to the Doe@Ding shop to present the new book! The books (100 copies) had just arrived that morning. What a lovely day! So many enthousiastic reactions and such a nice shop.
Helga and Nicole, thank you very much for all your help!!}


Helga (l) and Nicole (r)




29 opmerkingen:

Silvia zei

Yes! Ik heb het boek. En wat een leuke creaties staan er weer in. Wat ik zeker een keer wil gaan maken: de schort en de pannen-lappen. En het uilen borduurwerkje en .. en ... en ga zo maar door.

Succes met de verkoop van je boek.

gr. Silvia

Josien zei

Gefeliciteerd met je prachtige boek! Wat ziet het er leuk uit, ook je blog. Ik wil meer zoeken en vinden bij je ;-)
Prettige week,

Antoinette van Schaik zei

Wat ontzettend leuk om alles bij elkaar te zien in de etalage en wat een mooie winkel! Echt de mooiste winkel die tot nu toe in de Marianne heeft gestaan.


Groetjes,

Antoinette

Pierelantijntjes zei

Hoi Eline
Het boek is echt geweldig! Er staan weer superleuke dingen in. Kom gewoon tijd tekort ;-)
Heb een vogelhuisje bekleed met de nieuwe papierlijn. weet gewoon niet wat ik moet kiezen als volgend project...misschien het ronde kussen. Vind ik zo leuk met die geborduurde kettingsteek!
fijne week, en nog veel succes met alles.
groetjes van Ester

Unknown zei

Zucht.....ik wìl dit boek!!!
Hoeveel nachtjes nog tot Sinterklaas?
(Maar de stempels kon ik ècht niet op wachten, die heb ik lekker al, okee, en het papier ook al...)
Succes! Groetjes Marion

CorianneDesign zei

Ohhhhh wat een heerlijke foto's !!! = )
Thanks voor het plaatsen ; )

Knuff Corianne

Marianne zei

Dat ziet er allemaal heel erg gezellig uit. Ik zal eens gaan kijken of het boek hier ook al te vinden is. Veel succes met de verkoop!!! Groetjes,
Marianne

Shirley zei

Ooooh, wat ziet alles er leuk uit Eline! Ik krijg spontaan, ondanks de 24 graden, al weer zin in de winter!
Groetjes, Shirley

Wanda zei

Het ziet er allemaal geweldig uit. Ik heb jouw boek nog niet kunnen inzien, ben zo benieuwd!

Groetjes, Wanda

Miranda Versteeg - Atelier Negen zei

Eline,

Gefeliciteerd met de presentatie van je boek! Morgen ben ik jarig en ik had hem op het verlanglijstje staan. En nu maar afwachten...
Bedankt alvast voor de inspiratie!
Groeten Miranda
www.laulijn.nl

Gerd@ zei

OOHHH wauw ik heb er zin aan wil ook zo graag het nieuwe boek ophalen bij Agnes in Andijk ga het zeker deze week nog doen .........

Succes met alles ... Gr. Gerd@

Unknown zei

Gefeliciteerd...ga hem snel halen hoor, geniet ervan, Nicole*

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je nieuwe boek!! Ik zit er werkelijk met smart op te wachten ;-) Ik vond je vorige boek al zo ontzettend inspirerend, zowel voor mezelf als voor mijn meiden van 9 en 12. Afgelopen vrijdag sprak ik Nicole al bij doe@ding en wat stonden er weer geweldige voorbeelden... echt super!! Zodra het boek bij mijn hobbywinkel binnen is ga ik er lekker mee aan de slag, want de stempels, stofjes en lintjes heb ik inmiddels al.

Dank je wel voor deze nieuwe inspiratie!

Groetjes Hélène

Pleuntje zei

Ik ga kijken of ik hem kan bestellen bij Bol . Het ziet er allemaal zo leuk uit, het wordt vast weer een groot succes. groet Petra

Anoniem zei

Wat ziet het er leuk uit! Ik ben momenteel ook wel erg uiltjesfan, heb er in onze babykamer ook een paar op de muur geverfd dus ik ben heel benieuwd naar het boek!!

groetjes Margriet

Anette zei

Ha, ha, wat zit je er zonnig bij in je "winterhuis". Ik heb nog naar je nieuwe boek lopen zoeken op de beurs in Hardenberg, maar daar hadden ze hem nog niet......
Alle voorbeelden zien er weer prachtig uit!!! Gefeliciteerd!

Katherine zei

Exciting news! Your book looks wonderful. I think your designs are gorgeous and I know I would love your book. Congratulations!

Jacqueline den Daas Beringen zei

Ik ben erg nieuwschierig geworden.
Kan ik het boek ook op Kreadoe kopen?


Gr. Jacqueline

Lian zei

Wat een mooi boek!!! Als ik achteraan ben, begin ik weer van voren af aan. Ook al geoefend met de flower loom. Ben helemaal weg van alle uiltjes. Dit wordt weer een bestseller!!! Kan niet missen.
Zoveel inspiratie die je ons, samen met je team, biedt. Laat de winter maar komen. Wij zitten straks warm binnen met de mooie Eline spulletjes.
Enne...heel leuk om je een keer te ontmoeten.

groetjes, Lian

Lia zei

Ik heb het boek ook in bezit...net gekocht! Leuke creaties staan er weer in, ga er zeker wat uit maken.... TOP!

Groetjes, Lia

Yvonne zei

Gefeliciteerd hier vanuit Duitsland! Ik kom gauw over de grens om het boek te kopen. Een voor mijn schoonmoeder en een voor mezelf!

Groeten Yvonne

Nathaly zei

Leuk je ontmoet te hebben, Eline. Vandaag weer wat spulletjes van je ingeslagen...ik kon het niet laten. Nathaly

Judith zei

Prachtig is alles weer uitgestald.
Het ziet er ook zo gezellig uit. En Helga, leuk dat ze er ook weer was!
Ik zou zo aan willen schuiven aan jullie tafel...
Groetjes, Judith

Made by Mariëlle zei

Yeah! Ik heb gisteren je nieuwe boek ontvangen en het ziet er nu al doorgelezen uit ;-)Ik blader van voor naar achter en weer terug...zoveel leuke ideeën voor mijn creatieve kerstkadootjes...ik kijk nog met regelmaat je eerste boek door want buiten de leuke ideeën zijn het ook gewoon leuke 'doorkijk'boeken ik word helemaal vrolijk van die schattige kleurtjes allemaal...

Heel groetjes en succes ook met dit mooie boek!

lolmetwol zei

Aan het eind van de middag kreeg ik een telefoontje van de boekhandel. Het boek was binnen !!! Zelfs nog een paar dagen eerder dan ik had verwacht. Helemaal leuk :) Natuurlijk gelijk opgehaald,want wachten tot morgen was natuurlijk geen optie.
Wat staan er weer vreselijk veel leuke dingen in. Voor mij worden het veel kaarten, brei- en haaksels. Mijn punnikmolen komt ook weer goed van pas. Jammer dat ik geen machine heb voor die creatables. Daar staat erg veel van in , wat zonder helaas niet mogelijk is. Maar wel heel leuk om te zien.En er blijft genoeg over om nog zonder te maken. Het eerste project wordt de kerstkaarten, waar ik van het weekend al aan begonnen ben met het supermooie papier en de stempels en kleine haakwerkjes

Gr. Benita

ida zei

prachtig boek Eline, net als het
vorige trouwens, ben meteen al
begonnen met wat haakwerkjes..

Georgianna zei

Congratulations, Eline!! Soooo proud of you. The photos are wonderful!

David is coming back to Antwerp for a few weeks in Nov. I'll arrange to have him get me a copy.

Enjoy your break – you deserve it! xoxo

Arianne Schenkelaars zei

Hallo,
Via andere blogs kwan ik op jouw blog. Nu zag ik dat je een leuk boek hebt uitgegeven. Graag hoor ik of er ook haak-en brei ideetjes in staan. Waar kan ik het boekje bestellen?

חתולי8 zei

Good luck Eline!
or as you say....Groetjes,
Lior