vrijdag 7 oktober 2011

Moodboards

Misschien vinden jullie het wel leuk om de moodboards (sfeercollages) te zien waarmee ik altijd begin als ik de materialen voor een nieuw boek ga ontwerpen. Ik zoek plaatjes, kleuren, sfeertjes, materialen waarmee ik graag zou willen werken en spelt ze op stukken foamboard om een geheugensteun te hebben tijdens het hele proces van het maken van een boek. Dit keer 3 heel duidelijk verschillende thema's. Alle projecten in het Eline's Winterhuis boek kunnen ingedeeld worden in deze drie thema's. Ben benieuwd of jullie deze sfeertjes terugzien in het boek.

{These are the 3 moodboards I made before I started creating the new Eline's Winterhouse book and all the matching materials.}

Pale Pastels:
  
Let it Snow

Happy & Bright

9 opmerkingen:

WEERspiegeling zei

hai Eline,
ik heb nog steeds geen exemplaar van je nieuwe boek kunnen bemachtigen.... mijn lokale hobbywinkel verwacht ze komende week dinsdag binnen te krijgen (mijn geduld wordt dus nog een paar dagen op de proef gesteld - volgende keer toch maar weer via internet bestellen).
Ik ben helemaal fan van je 'let it snow', geweldig sfeertje!!
Fijn weekend!
Groetjes, Anita

Anita zei

Hoi Eline,
Ook ik heb je boek nog niet en ook de hobbywinkel hier verwacht ze zeer binnenkort.De stempels,papier en lint waren er wel al.Met een velletje stempels (maar ook met een aantal van vorig jaar)ben ik al aan de slag gegaan.Ook dit jaar heb je er weer iets moois van gemaakt.Als ik de sfeertjes van je moodboard zie gaat het boek ook zeker niet tegenvallen!!
Groetjes Anita

Femke zei

Hoi Eline,

Gisteren je nieuwe boek binnengekregen. Weer veel leuke dingen en een berg inspiratie! Nu nog een bergje tijd vinden voor de uitvoering :-).

groetjes Femke

Nicole Claudia zei

Je moodboarden geven vast heel veel inspiratie, wat een mooie kleurtjes!!

Groetjes, Collie

José zei

Hoi Eline,
Leuk om te zien die Moodboards. En je ziet duidelijk de sfeertjes terug in je Winterboek. Heel leuk....
Groetjes José

Marjanne zei

Grrr ik had je boek bij Kippers besteld, maar het is al uitverkocht... moet ik weer wachten! En dat was voor de franse klanten he, ik weet zeker dat je hier een makrt hebt voor je boeken!

Marijke zei

Wat leuk en mooi de moodboards, je ziet idd de sfeertjes weer terug in het boek en je spulletjes.
Groetjes, Marijke en Chantal

The Pinkhouseladies zei

wat zijn ze leuk je moodboards :D! Love it! Fijn weekend! Liefs

Unknown zei

Ik heb het boek!!! Het is prachtig, echt!! Nog mooier (kan bijna niet, maar echt!) dan het andere! Althans, mooier is niet het goede woord, maar zoveel leuke, verschillende dingen! Ik was eerlijk gezegd bang dat het teveel Kerst zou zijn, maar dit is zo leuk!!!!! Het naturel wit en de bonte kleuren, de verschillende technieken, echt, mijn complimenten!!! Hier kan ik weer heel veel inspiratie uithalen!! Dank je wel!! En dames bij byPetra is het er nog hoor!! ;-) Die heeft ook die geweldige machine.. ai ai.. wat is hij leuk!!!
En de moodboards.. geweldig!!
Fijn weekend!
Liefs, Nancy