zaterdag 8 december 2012

Creasint


Imke had een goed idee; we verzamelen een stuk of 40 'creabloggers en -twitteraars' bij elkaar en gaan lootjes trekken. Iedereen stuurt degene die hij 'heeft' een pakje, mag gekocht, mag zelfgemaakt, mag tweedehands, alles mag, als het maar creatief is. Op 5 december om 21.00 uur hadden we afgesproken om allemaal tegelijk ons pakje te openen. Tjee, wat was dat spannend. Via twitter (#creasint) konden we oh! en ah! roepen, foto's van elkaars cadeautjes bewonderen en 'dank je wel' zeggen. Zo grappig en ook heel gezellig. Imke volgend jaar weer een Creasint?

Goed, ik maakte voor Iris een hartenslingertje. Iris schreef dat ze van zwart-wit, pastelkleuren en geometrische vormen hield, dus maakte ik de hartjes zwart-pastel en naaide ze op de naaimachine aan elkaar. Ook kocht ik de geweldige origamivogeltjes om zelf te vouwen bij Indie-ish. En ik maakte labeltjes voor aan de cadeautjes. (Iris was er heel blij mee.)

Ikzelf kreeg van Heleen een geinige kartonnen kerstboom met vintage knopen. In het pakje 'onder de kerstboom' zat een mooie slinger. Door Heleen zelf gemaakt van oa behang en mooie foto's. In hele fijne vergrijsde en roze tinten. Ik denk dat die straks heel goed staat tussen de grote witte sterren voor mijn raam. (Dank Heleen!)6 opmerkingen:

Iris Vank zei

De slinger hangt al, zo gaaf! Nu nog even afwachten tot de winterzon iets minder fel is, om een mooie foto te maken. Nogmaals, superbedankt!! x

Mii Stitch zei

I love the Christmas tree! So creative!!! I would try something like that & people would say "has this been made by your little one??"
:P

Marjanne zei

wat leuk zeg!!

Helga Teunissen zei

wat een leuk idee zeg!!!

Anita zei

Wat een gaaf idee!!
Wij doen het in een verkleinde editie.... volgende week met ons eigen stempelmaatjes hebben we een "kerstviering". Hebber al helemaal zin in!!!

Iris Vank zei

(Het vouwen was ook best moeilijk, dit vogeltje was poging no 2 ;). Maar wat staat hij er schattig hè?!)