maandag 21 juli 2014

Flexa - Meet the blogger event


Vorige week ging ik met de trein en OV fiets naar de van Baerlestraat in Amsterdam, naar de pop-up winkel van Flexa -House of colours- (alleen nog deze week geopend). Daar was een bloggers-event georganiseerd door Flexa en Meet the blogger. Een heel gezellige middag was er voor ons geregeld, met uitleg over de nieuwe kleurenlijnen van Flexa, een workshopje om je eigen sfeercollage en kleurkaart te maken, veel inspiratie en kleur en een heerlijke lunch. Actrice Victoria Koblenko was ook aanwezig, zij heeft samen met Flexa een eigen verflijn in groentinten samengesteld. Haar uitgangspunt waren de schildjes van exotische kevers. De kleuren van de kevers veranderen naarmate het licht anders wordt. 

De namen van de andere vier thema's in de nieuwe collectie van Flexa zijn:
-Intense Helderheid
-Eindeloze Eenvoud
-Klassieke Luxe
-Hedendaagse Romantiek
Voor meer over deze thema's klik hier

#watmijnmurenvertellen


De schildjes van kevers in schitterende groentinten


Intuïtief scheuren en knippen en kijken welke kleuren er mooi bij passen

En waar kom ik (weer) op uit? Zachte tinten, verzamelingen, handwerk en DIY, hoe toevallig :)
4 opmerkingen:

Judith zei

Dank je wel voor de impressie, die je ons geeft door middel van deze fotoserie. Het klinkt als een heel leuke dag! ... zou toch zo graag willen weten, wat mijn muren vertellen ...? (wit en wit en wit ...)

Nicole zei

Leuk, zo'n kijkje in deze pop up store! Groetjes Nicole

Cinderella zei

Ziet er al van de buitenkant superleuk uit de nieuwe agenda en wat een mooie foto`s die weergeven waar je zoal mee bezig bent leuk om te zien
Liefs Cinderella

kaneeltje zei

Vindt de schildjes prachtig, maar die kleuren in mijn huis,nou nee. Ben gek op kleuren en merk dat ik diverse smaken heb, ben niet zo standvastig als jou.