maandag 26 januari 2015

In de Margriet


Ja hoor, daar is hij weer. Mijn-roos-op-de-muur-in-kruissteek, ditmaal in de nieuwste Margriet. Vorige week kreeg ik ook een aanvraag van een Duits tijdschrift. Zo grappig hoe een idee dat eigenlijk alleen voor een portretfoto voor achter op mijn boek was, zo'n vlucht heeft genomen!


7 opmerkingen:

Irene zei

Een beetje "verlaat" maar dat mag de pret niet drukken toch, het is en blijft super leuk!!

xx Irene

Jantine zei

Het blijft mooi! Grappig dat het dan ineens opduikt in die tijdschriften :-)
Groetjes
Jantine

Marleen zei

Ontzettend leuk dat jou schitterende roos op de muur nu in de Margriet staat!! En terecht hoor, het idee en de uitwerking zijn beide geweldig!!
Lieve groetjes, Marleen

Anoniem zei

Gefeliciteerd!!!
Creatieve groetjes, Gaby

De hobbydroom zei

Oh Eline wat ontzettend leuk zeg! Weer iets om super trots op te zijn :) . De kruissteek roos is en blijft zo mooi! Ik weet zeker dat jouw roos op heel veel muren zal gaan verschijnen.

Groetjes, Mandy

kaneeltje zei

Een goed ontwerp is tijdloos !

GoGini zei

Het blijft gewoon ontzettend leuk en inderdaad tijdloos. Wat erg leuk om te horen dat het boek nog steeds zo actueel is. Ook wij vinden het een ontzettend leuk boek met mooie beschrijvingen. Maar o wat jammer dat je zo moeilijk aan de stoffen kunt komen. Misschien het overwegen waard alles nog een keer in productie te laten nemen vooral omdat er ook internationaal erg veel vraag naar is. En dan niet alleen op couponformaat maar gewoon alle motieven ook op de rol.