vrijdag 8 mei 2015

Let's Meet Haakparty


Vorige week was een feestjes-week. Ook ging ik op uitnodiging van Lisanne naar haar Let's Meet haakparty. Lisanne heeft het blog Draad en Praat, een haakblog (hoewel, niet alleen haken, deze dame kan volgens mij alles) met een geweldige sfeer. Lisanne houdt van blauwgroene tinten en dat wordt je al snel duidelijk als je haar wereld binnenstapt. Haar wereld had ze dus ook meegenomen naar de prachtige workshopruimte van Echt Studio in Alphen aan de Rijn. Wat een geweldige winkel. Als je van haken of breien houdt (maar zelfs als je er niet van houdt) dan moet je daar Echt (!) eens gaan kijken. Hebberig dat je ervan wordt!
Een heerlijke kleurrijke middag met weer een heleboel nieuwe gezichten en natuurlijk oude bekenden.





Creaties van Draad en Praat

En wat een kleuren bij Echt Studio. Ze hebben echt de mooiste garens en alle benodigdheden voor haak- en brei-projecten, maar ook stapels boeken en nieuw zijn de stofjes.



En ik kwam nog een oude bekende tegen...

6 opmerkingen:

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Heel leuk dat je hierbij aanwezig mocht zijn, Eline! Je hebt mooie foto`s gemaakt. Geniet nog na,..

Lieve-Groetjes,
Verie

Unknown zei

Het was echt genieten!! Dank dat je erbij was, zo gezellig! En dank voor dit mooie verslag (bloos). Op naar het volgende feestje ;) hihi Fijn weekend Liefs Lisanne

Margot zei

Mooie foto's! Ik kom graag bij Echtstudio, te gekke winkel!

Miriam zei

Wat een mooie foto's en wat een leuke tekst ! Het was echt een waanzinnig fijn feestje !
Lisanne had het zo sfeervol georganiseerd...en Echtstudio is mijn favoriete wolwinkel !
XMir

Unknown zei

Prachtige foto's! Het was een geweldig haakfeest, Lisanne heeft het echt geweldig leuk gedaan. Jammer dat ik je weinig gesproken heb..Hartelijke groetjes, Lotte

Unknown zei

Wat leuk Eline om jouw blogpost te lezen! Zo leuk om jouw beleving te lezen en wat een mooie foto's! Mag ik vragen wat voor camera jij gebruikt? Ik maak ze nog steeds met m'n i- phone, maar als ik dit zie wil ik ook een echte camera!

Groetjes Anique