zaterdag 16 april 2016

Wat ben ik toch een bofferd


[ V E R R A S S I N G S P O S T ] deel 1
Ik ben twee weken geleden zo ontzettend verrast en verwend! Ik kreeg een pakket met meer dan 30 zelfgemaakte kaarten opgestuurd. Van allemaal lieve dames die me op deze manier willen bedanken voor het feit dat ik hobbyproducten ontwerp. En omdat ze daar zo graag mee werken. Nou ja, ik stond helemaal perplex.


En dat ik de kaarten nu pas op m'n blog zet en erover schrijf heeft te maken met de timing van de verrassing. Die was namelijk bijzonder. We zaten hier op dat moment in een nare situatie; mijn schoonmoeder lag op sterven. De kaartjes en alle berichtjes die erop geschreven waren deden enorm goed. (Mijn schoonmoeder is inmiddels overleden en we hebben haar crematie verzorgd, het was mooi en goed.)

En al die dagen lagen hier thuis alle kaarten (33 stuks!) uitgespreid over de tafel, als een vrolijk en kleurig tafelkleed. 

De hele actie is opgezet door Miranda en Janneke. Op hun blog kan je precies lezen hoe het allemaal begon en hoe het zo gekomen is. Ik was zo beduusd van zoveel liefde, aandacht en creativiteit, het deed me echt iets. Dank jullie wel lieve meiden! 
En natuurlijk ook iedereen die meedeed aan deze verrassing. Ik ga iedereen nog persoonlijk bedanken en ik zet de kaarten in plukjes op m'n blog. Hier de eerste serie van vijf.  
Oh, en ik beloof dat ik vanzelfsprekend gewoon door blijf gaan met het ontwerpen van nieuwe hobbymaterialen voor Marianne Design. In de Eline-stijl. Zo!

Deze vrolijke olifanten-Polaroid is gemaakt door Rhodé. Gaaf dat kurk.

Een gouden oude, leuk om weer terug te zien. Door Marlies.

Evy gebruikte de handlettering stempels en de brushes. Mooie kleuren.

Geweldige pop-up kaart met een rijtje uiltjes, zo grappig. Door Joyce.

Handlettering en m'n vogeltje en vlinder, mooi gecombineerd door Sabine.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kan me indenken dat het je goed heeft gedaan in deze periode. Deze zijn al schitterend, leuk dat je ze allemaal laat zien.

Creatieve groetjes, Gaby

Original handmade by Janneke zei

Wat was het een verrassing hè Eline. Fijn dat deze post op het juiste moment bij je gebracht werd en dat je hier zo van kan genieten!
Leuk dat je alle kaartjes de komende tijd aan ons laat zien.
Miranda en ik hebben enorm veel plezier beleeft om deze aktie voor jou op touw te zetten.. Missie geslaagd!!

Lieve groet, Janneke

Unknown zei

Hoi Eline.
Heel erg bedankt en graag gedaan. Blij te horen dat je erg genoten hebt van deze verrassing en dat ze je ook gesteund hebben. Heel veel sterkte de aankomende tijd.
Groetjes sabine

Unknown zei

Hoi Eline.
Heel erg bedankt en graag gedaan. Blij te horen dat je erg genoten hebt van deze verrassing en dat ze je ook gesteund hebben. Heel veel sterkte de aankomende tijd.
Groetjes sabine

Judith zei

Heb niet aan de aktie mee gedaan, wist niet van het bestaan. Maar denk wel dat je blij verrast was met de kaarten. Veel zijn ook al op Facebook voorbij gekomen. Mooie aktie om iemand te bedanken en via deze weg wil ik zeggen dat ik ook een Eline fan ben, de beestjes zijn echt zo schattig...
Groetjes van Judith

Margot zei

Nog gecondoleerd en sterkte met het verlies van je schoonmoeder! Fijn dat de kaartjes je goed doen, het was erg leuk om hier aan mee te werken!

Tineke van der Linden zei

Een hele leuke actie! Ik wist er niet vanaf anders had ik ook meegedaan. Leuk om je zo te verrassen. De kaartjes wamen precies op een tijdstip om je een oppepper te geven. Gecondoleerd met het verlies van je schoonmoeder.
Groetjes Tineke

made by ineke zei

Je verdient het!

groetjes ineke

Gina zei

Prachtige kaartjes die je hebt gekregen Eline ! Ik vind jouw diertjes ook super! Ik heb echter geen publiek voor kinderkaartje, geen kinderen, kleinkinderen en alhoewel dat deze ook supervrolijk zijn om een kaartje voor een volwassene te maken moet ik toch een beetje op de rem duwen om ze niet allemaal aan te schaffen ! Hihi ! Heel vrolijk deze actie, maar anderzijds toch mijn oprechte deelneming met het verlies van je schoonmoeder. Ik ben zeker dat al deze mooie kaartjes je een hart onder de riem steken ! Groetjes, Gina

Anoniem zei

Gecondoleerd met het verlies van uw schoonmoeder en heel veel sterkte! De timing van deze verrassing kon inderdaad niet beter ... Helaas redde ik de deadline niet anders had er van mij ook een kaart tussen gezeten maar gelukkig hebben heel veel mensen de deadline wel gered :) Super leuk om de kaarten te zien en te lezen wat u van de verrassing vond!
Groetjes Chantal

afke zei

Allereerst gecondoleerd met het verlies van je schoonmoeder en heel veel sterkte voor de komende tijd! Fijn dat wij allen met deze kaarten het verdriet iets hebben kunnen verzachten! Nogmaals dank voor al jouw mooie ontwerpen en fijn om te lezen dat je "gewoon" doorgaat!
lieve groetjes, Afke

Marlies zei

Lieve Eline, het valt je toe op het goede moment. Meer dan 30 kaarten die je goed doen in een verdrietige periode van je leven. Ik wens je veel sterkte voor de komende tijd en dank je nogmaals voor al je mooie ontwerpen. Lieve groetjes, Marlies

Angelique zei

Gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder. Fijn dat de kaartjes in die dagen toch een lichtpuntje konden zijn. Leuk als bloggers zoiets voor een ander organiseren.
lieve groetjes Angelique

Unknown zei

Gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder. Fijn dat de verrassing zo'n perfecte timing had, en zoveel goed deed! Leuk om te lezen wat je van de verrassing vond!
Lieve groetjes, Gelinda