woensdag 11 mei 2016

[ S L O T ] Verrassingspost deel 6


En hierbij de laatste reeks kaarten. Ditmaal allemaal kaarten met vrolijk geel. 
Dit was het dan, alle kaarten die ik kreeg als verrassing van Miranda en Janneke. Iedereen die meegedaan heeft nogmaals DANKDANKDANK! Wat een heerlijk cadeau.


Lieve lovebirds gemaakt door Tineke.

He, dit knipvel was ik al bijna weer vergeten, de postuil. Dank Angelique!

Superzachte lammetjes met wattenlijfjes door Petra.

Voorjaarskonijntje tussen de bloemen door Anita.

En als klapper deze, moet je kijken hoeveel laagjes! Zoveel diepte. Knap hoor Femke!

8 opmerkingen:

Miranda V zei

Ik heb van het begin tot het eind genoten van alles rondom deze actie met Janneke! Het opzetten, het benaderen van alle mensen, het ontvangen van de post, het versturen door Janneke, de spanning bij het afleveren (ieeeks haha) en jouw verraste en dankbare reactie via de mail en al deze blogposts! Wat een geweldige verzameling kaarten is het geworden en wat heb je ze stuk voor stuk mooi in de spotlights gezet. Blijf genieten van al het leuks dat je mocht ontvangen, genieten wij lekker verder van al het leuks dat je ontworpen hebt en nog gaat ontwerpen! Liefs!

Anoniem zei

Wat een snoepies zijn het toch allemaal!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Linda Visser - van der Velden zei

jammer dat het de laatste post is! heb stuk voor stuk onwijs mooie kaarten voorbij zien komen! groetjes, Linda

afke zei

Ook deze kaarten zijn stuk voor stuk weer erg mooi! En ik blijf het herhalen:: dankzij jouw mooie ontwerpen. Ga vooral door met al dit moois!
Lieve groetjes, Afke

Angelique zei

Het was je echt gegund. Fijn dat je zo genoten hebt van alle kaartjes. Ik hoop dat je zulke mooie dingen blijft ontwerpen.
lieve groetjes Angelique

Made by Nicolette zei

Zo hé, wat heb je ongelooflijk veel mooie kaarten gekregen. Prachtig om te zien wat iedereen met jouw ontwerpen heeft maakt. Kroon op je werk!

Groetjes Nicolette

femke zei

Heey Eline,


prachtige kaartjes heb je gekregen. Heerlijk zonnig. Geniet ervan en bedankt voor de ontworpen materialen (in dit geval de beestjes) waarmee ik mijn kaartje voor kon maken. Vind die zo schattig en ik kan niet wachten op de nieuwe serie beestjes. Ben zo benieuwd wat je dit keer ontworpen hebt.

Groetjes Femke

Petra L zei

Ik heb met je mee genoten van alle mooie kaarten die je kreeg Eline. Wat een prachtige dingen maken mensen met jou ontworpen spullen. Top en bedankt!

Lieve groet, Petra