zondag 26 februari 2017

Indigo kussen


De afgelopen weken waren weken vol met plannen, brainstormsessies, overleggen en wikken en wegen. Er staat iets nieuws op het programma. Ik heb mijzelf flink de tijd gegeven. Wel bijna twee jaar! Maar nu moet het weer gaan stromen. 2017 moet het jaar worden van niet alleen plannen maken, maar ze ook uitvoeren. Volle kracht vooruit. 
 
Dit kussen maakte ik tussendoor, van de indigo proeflapjes die ik bij de Indigo workshop verfde.


7 opmerkingen:

Original handmade by Janneke zei

Wat goed om te lezen dat je je plannen en ideeën dit jaar écht tot zijn uiting wil laten komen... Ik zeg GO Eline en geniet van wat er op je weg komt!!
Ik kan niet wachten wat je allemaal in petto hebt ;-)
Bij het zien van je prachtige indigo kussen gaan mijn gedachten terug naar mijn eerste jaar op de huishoudschool.. Onze eerste opdracht bij het vak "textiele werkvormen" was lapjes katoen kleuren in een verfbadje. Zo leuk om te doen! Wij moesten er een tasje en bijpassend etui van maken. Ik had havo advies gekregen, maar wilde net als mijn oudere zus persé naar de huishoudschool omdat ik daar kon leren naaien, koken e.d. Ik heb er absoluut geen spijt van gehad en het waren echt gouden jaren!
Je laat ons weer genieten van de mooie inspiratie-foto's... Kijk poes eens genieten...
Fijne zondag toegewenst,

Liefs Janneke

Maria V zei

Wat een mooi patroon. Prachtig. Uitgevoerd. Ik ben heel benieuwd wat al jouw plannen zijn voor 2017.

Angelique zei

Prachtig is je kussen wat je van de indigo-lapjes hebt gemaakt. Ik wens je veel succes met al je plannen voor het komende jaar.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Wat een mooie foto's heb je geplaatst en wat een voornemens voor 2017! Ik ben reuze benieuwd naar wat je ons gaat laten zien...
De poes en de bloemen..heel mooie foto's. En zie ik het goed dat je dot jaar 50 wordt......;-) ?
Groetjes,
GerJanne

GerJanne zei

dot=dit

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Wat een mooie blogpost met prachtige beelden! Heel fijn om te horen dat je weer aan het brainstormen ben voor nieuwe ideeën! Veel plezier met je creativiteit!

Lieve-Groetjes,
Verie

confetti lab zei

Wat een mooi kussen!
En veel succes met je plannen!