dinsdag 14 maart 2017

Paris in bloom


Afgelopen dagen was ik met m'n lief even romantisch in Parijs aan het flaneren. We moesten er iets ophalen dus hebben we er maar een paar dagen vakantie aan vastgeknoopt. En op één van die dagen was er ook het hele fijne boekfeestje van mijn Amerikaanse vriendin Georgianna Lane. Georgianna is helemaal dol op Parijs en als tuin- en bloemenfotografe heeft zij in dit schitterende fotoboek een heel mooie en ook romantische combinatie gemaakt van de stad Parijs en bloemen in alle vormen.

Het pre launch feestje was georganiseerd in een schitterend appartement met uitzicht op de Eiffeltoren. Alle hapjes waren in het bloementhema en zagen er geweldig uit. Dank Georgianna en David dat we erbij mochten zijn!
Dit boek wordt een bestseller, ik voel het gewoon. Als je het wilt bestellen, dat kan hier.
En volg Georgianna op Instagram als je van bloemen, pastel en Parijs houdt!

6 opmerkingen:

Georgianna zei

Thank you so much, Eline, for coming to the event and for this wonderful post!! It was fantastic to see you again and share the evening with you and Joost!! Love, G xx

Antoinette van Schaik zei

Met uitzicht op de Eiffeltoren. Die Eiffeltoren belemmerd het uitzicht ;-)

Heerlijk, een weekendje Parijs. Je brengt mij op ideeën!


Daan zei

Wat ziet het er prachtig uit!

Anoniem zei

Ziet er mooi verzorgd uit!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Angelique zei

Wauw, dat ziet er een geweldige pre-launching uit. Wat een heerlijke hapjes en geweldig uitzicht. Ik hoop dat jullie genoten hebben van een paar heerlijke daagjes Parijs.
groetjes Angelique

Denise zei

Oh niks mis mee, zo'n boekenfseestje :-) Geweldige ambiance, uitzicht....en die hapjes!!