donderdag 1 februari 2018

Craft Dates - Boeklancering


Jawel! Sinds een paar dagen hebben wij het Craft Dates-boek in huis! En we zijn zo blij. Het is echt schitterend geworden. Heel mooi gedrukt, mooi papier, mooie kleuren. En het is ook best een dik boek geworden; 144 pagina's. 
Dus dat gaan we vieren!
Op de Handwerkbeurs in Zwolle. Op de stand van Craft Kitchen (stand nummer 111) zijn wij twee dagen aanwezig. Kom gezellig langs en schuif aan aan onze Craft Dates-tafel voor een praatje met ons alle vijf, een leuk haakproject en bekijk veel van de projecten uit het boek.
Wij zijn er vrijdag 16 februari vanaf 12.30 en zaterdag 17 februari de hele dag. 
(Begin maart komt er nog een boekfeestje, maar daarover later meer.)

De boeken zijn te koop vanaf 13 februari. Ze zullen ook op de Handwerkbeurs te koop zijn bij diverse stands. Kom je jouw boek bij ons laten signeren, dan krijg je nog iets leuks mee! En je kan kans maken om een boek te winnen.

Had ik al verteld wat een Craft Date eigenlijk is?
Het is een heel leuk concept dat Miriam, Bregje, Petra en Lidy zelf ontwikkelden. Het draait om elkaar verrassen met leuke projecten en per persoon uitgezochte materialen, die dus echt bij de stijl van de ander passen. De materialen worden heel creatief verpakt, als cadeautjes. En daarna samen aan de slag met het project, met elkaar. Dus geen workshop met iemand die iets voordoet, maar gezellig samen craften, kletsen en inspiratie delen met lekkers tussendoor. 
Met dit boek willen wij je enthousiast maken om ook samen te gaan craften. Want ik heb zelf gemerkt, omdat ik voor dit boek een paar keer mee mocht Craft Daten, hoe leuk het is!!!
En wat het boek zoveel meer maakt dan een handwerkboek, is het feit dat vele projecten zijn uitgewerkt in vier stijlen! Dus extra veel inspiratie! En ook het verpakken van de materialen voor elkaar krijgt aandacht met creatieve inpakideetjes.

Hieronder een paar bladzijden uit het boek als voorproefje.
Bij Bol.com kan je ook een inkijkexemplaar bekijken.

9 opmerkingen:

Linda Visser - van der Velden zei

Dat ziet er gaaf uit! Groetjes, Linda

Antoinette van Schaik zei

Echt een heel leuk en inspirerend boek! Het ligt op mijn bureau en telkens blijf ik er maar naar kijken en weer even doorbladeren en lezen. Tot op de handwerkbeurs!

Nelleke zei

Geweldig om zo’n boek te maken. Gefeliciteerd! Wat is het geweldig om zo met elkaar aan de slag te gaan. Het verbind met elkaar en je doet nieuwe ideeen op . Groetjes, Nelleke

Jeanette Renting zei

Het lijkt me een geweldig boek. Ga het aanschaffen op de handwerkbeurs hoor.

Nancy Soetaert zei

ziet er een bijzonder én mooi boek uit, leuk concept!
veel succes ermee!

Myrthe zei

Het boek ziet er gaaf uit. Ik ga zeker even kijken op de handwerkbeurs en misschien kopenals het budget dat dan nog toelaat :p.

Myriam zei

Ziet er een heel leuk, inspirerend boek uit. Super dat jullie "samen craften" promoten. Het boek staat alvast op mijn wishlist. :)

Marleen zei

Het ziet er echt schitterend uit!!
Ook heel gaaf om de materialen die Marianne Design uit heeft gebracht ook weer terug te zien komen in de opmaak van het boek en de foto's.
Lieve groetjes, Marleen

Judith zei

Prachtig ziet het eruit, snap dat je daar trots op bent.
Groetjes van Judith