maandag 16 april 2018

Eline's Diertjes top 10 door Gerdine & Linda


Twee blogsters hebben een leuk idee om 10 weken lang elke week een kaartje te posten met één van mijn diertjes! Hoe leuk is dat? En iedereen kan meedoen met deze challenge. Er wordt ook een leuke prijs verloot. Kijk op de blogs van Linda en Gerdine voor informatie. Hieronder heb ik de blogpost van Linda even gekopieerd:

Het is geen geheim dat ik een crush heb op de lieve diertjes van Eline Pellinkhof. Dat zal je ook vast niet ontgaan zijn op mijn blog... Toen Gerdine me vroeg of ik met haar de uitdaging wilde aangaan om in 10 weken tijd mijn 10 favoriete diertjes op een creatie te verwerken, hoefde ik dus ook niet lang na te denken!

De eerste creatie plaatsen we op dinsdag 17 april, dit is dan nummer 1 favoriet uit de top 10. De week erna nummer 2, etc etc. Vanaf dat moment is het dus 10 weken lang diertjes-dinsdag en een heerlijke beestenboel op onze blogs!

Maar waarom zouden wij de uitdaging alleen met zijn tweeën aangaan? Het lijkt ons onwijs leuk als jullie ook meedoen! Onder degene die met een volledige top 10 meedoen, verloten we een gave prijs, beschikbaar gesteld door Marianne Design: de winnaar mag 3 diertjes-collectables van Eline Pellinkhof - Marianne Design uitkiezen! Heb je alle huidige diertjes al? Dan krijg je de drie nieuwste diertjes, zodra die uitkomen. Hoe leuk is dat?

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de prijs
  • Laat hieronder weten dat je mee gaat doen door je blog te linken en laat ook bij Gerdine even weten dat je meedoet, uiterlijk 17 april
  • Plaats steeds op dinsdag (vanaf 17 april, wekelijks) jouw creatie met een diertjes-collectable van Eline Pellinkhof - Marianne Design.
  • Behalve het diertje ben je vrij om producten van andere merken te gebruiken.
  • Laat op onze beide blogs wekelijks een berichtje achter dat je meedoet en met welk diertje
  • Gebruik onderstaand logo in je bericht en graag ook een linkje naar zowel Gerdine's als mijn blog.
  • Kom je niet aan een top 10, omdat je niet genoeg diertjes in je collectie hebt? Geen probleem, doe dan zo vaak mee als dat je diertjes hebt en laat het even weten. 
En wil je vrijblijvend meedoen, zonder mee te dingen naar de prijs, dan kan je ook gewoon af en toe meedoen in de komende weken. Alleen maar leuk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd :).

10 opmerkingen:

GerJanne zei

Ja, zo leuk!
Natuurlijk doe ik mee. Alleen zijn de diertjes die ik heb, allemaal favoriet 😂,
Dus een willekeurige top 10 bij mij....

Antoinet zei

Ik doe graag mee!

Sylvia zei

Wat leuk. Ik doe graag mee. Even kijken of het me elke week lukt. Maar ik begin gewoon. Www.sylviaskaartenpret.blogspot.nl

Nelleke zei

Leuk om mee te doen, enthousiast een kaart gemaakt met mother hen..... Ik zie nu dat dit geen diertjes van jou is. Ff balen, dan maar wat anders maken. Groetjes Nelleke

Nelleke zei

Klopt dat dat mother hen niet van jou is Eline?

Annemarie en Merit zei

Wij proberen iedere week mee te doen, Merit is echt verslaafd aan de diertjes!!
Dus nog moeilijk kiezen, maar de eerste is gelanceerd, en dat is echt haar favoriet (mevr.deze keer) muis !!

Fijne (diertjes) dag liefs Annemarie en Merit

Marleen zei

Wat een onwijs leuk idee van Gerdine en Linda!!
Heb net al even bij hun nummer 1 gekeken en super grappig dat ze hetzelfde diertje hebben gekozen.
Ben benieuwd hoe hun uiteindelijke top 10 eruit zal zien :D
Lieve groetjes, Marleen

Original handmade by Janneke zei

Wat leuk Eline dat Linda & Gerdine zo enthousiast zijn over jou diertjes, dat ze hier speciaal een tien weken lange challenge voor organiseren.
Dat is toch super hè, iedere week een diertje in the spotlight!!
Natuurlijk ga ik gezellig meedoen en geniet jij maar heerlijk van alle creaties.

Liefs Janneke

Jantine zei

Het is echt een superleuke challenge, ik probeer zeker mee te doen, maar ik vind het moeilijk om een echte top10 te kiezen, ze zijn allemaal zo leuk. Dus ik doe er 10 in willekeurige volgorde.
Groetjes
Jantine

Linda Visser - van der Velden zei

Bedankt voor het delen, Eline! We hebben een leuk aantal deelnemers en gisteren was het al een vrolijke beestenboel in Blogland! Nog 9 weken te gaan, heerlijk! Groetjes, Linda