woensdag 20 november 2019

Leuk plan en graag jullie inbreng


Na een spontane brainstormsessie via WhatsApp, smeedde Marleen en ik leuke plannen die we even met jullie willen delen. En ook zouden wij heel graag jullie reactie en eventuele ideeën horen.

Omdat onze stijlen en smaak zo goed op elkaar aansluiten, leek het ons leuk om ook echt samen iets nieuws te ondernemen. We zien al zoveel werkstukken voorbij komen waarbij onze materialen vrolijk gemixt en gecombineerd worden. Dus leek het ons leuk om een dag te gaan organiseren waarin we met elkaar mooie dingen gaan maken en eventueel het een en ander kunnen leren. Een dag om je onder te dompelen in papier en stansjes en stempels en sjablonen etc. Maar ook een dag waarin je gezellig nieuwe mensen kunt ontmoeten en waarna je met veel inspiratie weer naar huis gaat.

Ik heb, sinds ik verhuist ben, een leuke mogelijkheid om hier in de Betuwe, pal aan de Waal, zo’n dag te organiseren. Met een lunch en lekkers tussendoor. En eventueel een frisse neus halen en de vele schepen zien langsvaren.
Het zou een workshopdag kunnen worden. Waarin je met onze materialen kan spelen en combineren. Of we kunnen misschien iets vertellen van hoe we te werk gaan bij het ontwerpen van onze Marianne Design materialen. Of Marleen kan je uitleg geven hoe zij kleuren en vormen combineert in een werkstuk. Ik kan je inspiratietechnieken leren en vertellen hoe ik een start maak bij een nieuw creatief project.
Er zijn talloze manieren om deze dag een leuke en leerzame dag te maken. Of misschien wil je helemaal niet echt iets leren, wil je gewoon lekker knutselen en met ons babbelen…

Dát willen we nu juist zo graag van jullie horen. Hoe zou zo’n dag met Marleen en mij eruit moeten zien en wat zou je willen doen?

Wij zijn heel benieuwd! En de leukste reactie krijgt een cadeautje van ons.
Je kan hieronder reageren of een van ons een mailtje sturen. Wij voegen dan alle reacties bij elkaar en gaan dan verder met dit plan uitwerken.

En ook leuk; volgende week woensdag 27 november zetten wij een gezamenlijke KERST/WINTER-WEGGEVER op onze blogs en andere Social Media, dus houd die in de gaten, want het wordt een hele leuke!!

Dank jullie wel!
Marleen en Eline


Kaart: Marleen - Zak, slinger, cadeautjes, stempel: Marleen - Papier, kerstman: ElineKaart: Marleen - Open haard, cadeautjes, slinger, papier: Marleen - Papier, vosje, boom: Eline

Kaart: Marleen - Boom, slingers, cadeautje, stempels: Marleen - Papier, uiltjes: Eline
Kaart: Dorien - Mand, fruit: Marleen - wasbeertje: Eline

Kaart: Marleen - Lantaarn, papier, bloemen, stempel: Marleen - Boompje, wasbeer: Eline

8 opmerkingen:

Nelleke zei

Wat een leuk idee Eline. Ik heb net bij Marleen al gereageerd dat ik het een superplan vind, hier blij van wordt. Succes met de voorbereiding. Groetjez, Nelleke

Judith zei

Dit klinkt echt super leuk, je zou bijna denken aan een opzet van de MD clubdagen.
Denk dat hier best veel mensen op af gaan komen. Misschien een soort uitleg presentatie hoe jullie te werk gaan en tot de ontwerpen komen, hoe zich dat verder ontwikkeld naar het uiteindlijke product toe. En dan natuurlijk nog een project kaartje maken met jullie bijde prodcuten. Als je hulp zoekt kun je me altijd contacten.
Groetjes van Judith (dit heb ik er bij Marleen op gezet)

Elle-Jeanne zei

Wat een leuk idee.
Ben helemaal weg van jullie creaties.
Zie hier van die mooie creaties staan.
Ben benieuwd naar jullie uitwerking.
Heel veel succes met de voorbereidingen.
Groetjes Elle-jeanne

GerJanne zei

Ontzettend leuk idee! Hoe zo'n dag eruit zou kunnen zien?
Is wel een beetje afhankelijk van het aantal deelnemers.
Eerst een inloop met ontmoeting en koffie/thee. Dan zou ik het leuk vinden als jullie iets vertellen/laten zien over je werk en het proces van ontwerp tot product, misschien ondersteund met ene filmpje (krijgen jullie opdracht van MD, zijn jullie vrij in de thema's etc)
En dan nog iets met jullie materialen maken/uitproberen. Ik zie net dat Judith bijna hetzelfde heeft geschreven. Nou, ik wis het maar niet meer...
Ik ben benieuwd!

Irene zei

Ik kan wel proberen iets super origineels op te schrijven maar de andere dames hebben het eigenlijk al perfect verwoord: super gezellig idee en wát er óók uitkomt..het wordt geheid een topdag waar ik dolgraag deel van wil uitmaken!
Kijk uit naar volgende berichten!
XxIrene

Linda Visser - van der Velden zei

Een dag waarbij mijn twee favoriete ontwerpsters bij elkaar komen, daar moet ik bij zijn! Wat een fantastisch idee!

Het lijkt mij leuk om van jullie beide het verhaal achter de ontwerpen te horen. Dat hoeft niet heel uitgebreid, maar als de dag daarmee zou beginnen als introductie lijkt mij dat heel erg leuk. Dat is denk ik ook een meerwaarde ten opzichte van het volgen van een willekeurige workshop.
Verder is het natuurlijk leuk om naar hartelust (of naar aanleiding van wat voorbeelden) aan de slag te gaan met producten van jullie beiden. Zelf vind ik workshops altijd erg leuk: starten met een algemeen idee, iedereen gaat aan de slag en komt uiteindelijk wel met een persoonlijke uitwerking. Tijdens pauzes (of tussen het knutselen door) is er dan ruimte om met elkaar te kletsen.
Misschien is het nog leuk om een ideeënbus neer te zetten waarin men suggesties kan doen voor nieuwe ontwerpen (van collectantes of craft stencils). Al hebben jullie waarschijnlijk zelf al genoeg ideeën op de plank liggen... het lijkt mij leuk om te doen en misschien dat een van onze ideeën dan ooit wel uitgewerkt wordt.

Zo zou mijn ideale dag met jullie eruit zien :).

Maar wat de invulling uiteindelijk ook gaat zijn, ik houd graag een plekje vrij in mijn agenda!

Liefs, Linda

Trijntje zei

Wat een leuk idee van jullie om een dag te willen organiseren..... een workshop is altijd erg leuk waarbij jullie ons kunnen inspireren met het maken van eenkaart of een andere papieren creatie. Zelf ben ik erg van kaarten.. maar soms is het wel leuk om nieuwe ideetjes op te doen. Leuk idee van jullie. Ben zelf wel nieuwsgierig naar
Het ontwerpen van mallen... ik heb eens gehoord van iemand die zei dat de mallen klaar zijn en je daar dan uit kan kiezen.... maar ik weet het niet. Zelf heb ik het idee dat jullie ze ontwerpen. Daar zou ik wel iets meer van willen weten.. Succes met het organiseren. We horen en zien het wel . Ik ben in htebalgemeen een groetenfan van de spullenvan Marianne design. Groeten Trijntje

Ela zei

Wat een leuk idee en het toeval wil dat ik ook in de Betuwe woon, eindelijk eens dichtbij voor mij! Ik word altijd heel blij van jullie spulletjes, dus een dagje met die spulletjes spelen, lekker eten, gezellige mensen ontmoeten en nog een workshopje hier en daar, top dag! Wat ik leuk zou vinden is om te leren nog creatiever met jullie mallen om te gaan, zoals Marleen vaak doet. Haar projectjes zien er altijd zo 'gelikt' uit, zo goed alles op elkaar afgestemd en soms ook zo verrassend wat en hoe ze combineert. En natuurlijk wil ik graag weten waar jullie de inspiratie vandaan halen en of jullie ook wel eens géén inspiratie hebben? En hoe wordt jullie idee een mal? Nou ja, genoeg vragen, maar het zal vooral een gezellige dag vol leuke ontmoetingen worden! Succes met jullie idee en ik houd het in de gaten zodat ik de datum kan noteren! Groetjes Ela