Hi, leuk dat je er bent

Ik ben Eline en ik ben allround ontwerper van decoratieve en creatieve producten en boeken. En ik heb al jaren een eigen lijn hobby-materialen bij Marianne Design.
In alles wat ik doe wil ik anderen inspireren.

Mijn motto is dan ook: 'Let me inspire you to do it yourself' 

Ik woon sinds 2019, samen met mijn partner Joost en hond Droesem, in het kleine Betuwse dorpje Varik, pal aan de Waal. Samen met Joosts broer Bas runnen wij Stokerij Lubberhuizen, waar we sterke drank (Eau de Vie) stoken uit vers Betuws fruit.

Dit blog begon ik in 2008 als een verzameling van mijn DIY-projecten, eigen stijl en moois om mij heen. De foto's op dit blog zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld, want af en toe laat ik ook handmade projecten van anderen zien, gemaakt met mijn producten en/of ideeën.


Kan ik wat voor je doen? 

Als freelance ontwerper heb ik ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen van vele artikelen en collecties (zoals hobbymaterialen, stoffen, magazine- en boekcovers, kinderkleding, wenskaarten, zelfmakers etc) voor diverse opdrachtgevers en merken/groothandels. 
 
Ook maakte ik meerdere DIY-boeken, met als bestseller 'Eline's Huis'. Binnen vier jaar verkocht ik zo'n 50.000 boeken in vier talen! (En 11.000 Eline's Huis Agenda's.)
 
Mijn stijl is te omschrijven als fris, decoratief, doordacht, vrolijk en vooral creatief.
Dus voor interessante vormgeving-, ontwerp-, illustratie- en DIY opdrachten, neem contact met mij op via elinepellinkhof@gmail.com.


Kan ik je wat leren?

Ik geef mijn kennis graag door en heb een online Design School. Het leren ontwerpen van prints en dessins, vinden van inspiratie en ontwikkelen van je eigen branding zullen de belangrijkste thema's zijn in m'n programma. Het is een heuse print- en dessin-opleiding, waarna je in feite direct aan de slag zou kunnen als ZZP-er.

Mag ik je helpen om jouw creativiteit en ideeën uit te werken tot een uniek eigen 'merk'? 
Voor meer informatie over dit programma; schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte.

                                                                                                                                       

Testimonials opdrachtgevers:

•"Eline heeft een geweldig gevoel voor kleuren en vormen en trends. Omdat ze zelf ook heel creatief is en weet waar haar ontwerpen (van diy-materialen) voor gebruikt worden, heeft ze aan een paar woorden genoeg om te begrijpen wat ik bedoel. Om me vervolgens te verrassen met haar eigen “Eline” uitwerking.
In de hobbybranche heeft Eline inmiddels een groep enthousiaste fans die zich graag door haar ontwerpen laten inspireren."
-Marianne Perlot, oprichter Marianne Design bv (hobby-produkten) 


• "Eline heeft voor Tirion Uitgevers (nu Kosmos Uitgevers) de layout voor diverse creatieve boeken en ons kaartenmagazine ontworpen. Van de series Handmade divas en Marianne’s favourites tot omslagen van de boeken van breigoeroes Arne & Carlos deed ze de vormgeving, evenals van haar eigen vier DIY-boeken onder de naam Eline’s huis. Eline kent de hobbywereld goed en snapt wat wij als uitgeverij belangrijk vinden, en weet dit te combineren tot een smaakvol ontwerp. Eline heeft veel geduld en luistert goed naar de wensen. Het is heel fijn om met zo’n creatieve ontwerpster samen te werken!"
-Lunia Ries, redacteur uitgeverij Kosmos Creatief

•"Eline kan heel goed luisteren, niet alleen naar de opdrachtgever, maar vooral naar de mens erachter. Ze kan met een paar krabbels aangeven dat ze de opdracht begrijpt en veel discussie is er dan niet voor nodig om het uit te werken tot een concept. Ook weet ze in een vroeg stadium trends en nieuwe modekleuren te ontdekken. Hoe extreem soms de inspiratie ook is, ze weet heel goed bij haarzelf te blijven en haar eigen handschrift te handhaven."
-Christine Alexandropoulos, eigenaar Hellenic (babykleding en -accessoires)