donderdag 11 januari 2018

Craft Dates - ons nieuwe boek!

Over een maand is het zover, dan komt ons nieuwe boek Craft Dates uit en ligt het in alle boekwinkels! Op 9 februari om precies te zijn. 
Het is een boek geworden waar we heel trots op zijn. En het is een heel nieuw soort boek geworden ook. Een nieuw concept. Er zit een heel verhaal achter dit boek. Ten eerste; er zijn VIER auteurs! De vier supercrafty ladies Petra, Miriam, Bregje en Lidy ontwierpen en maakte alle gave projecten en zij ontwikkelden samen (al een aantal jaar geleden) het concept ‘craftdaten’. En dat is zo leuk! Elkaar verrassen met creatieve projecten en per persoon uitgezochte materialen. Echt iets heel nieuws. En in het boek, naast de prachtige zelfmaakprojecten, die meestal in vier verschillende stijlen zijn uitgewerkt (vier keer zoveel inspiratie dus!), ook veel inpak- en styling-ideeën. Het is een echt 'vriendinnen-boek' geworden.
Ik deed de samenstelling en vormgeving van het hele boek en maakte illustraties. 
Via Marianne Design komen er, ook in februari, heel fijne bijbehorende Craft Dates-materialen uit, zoals stempelsets, stansmallen en een papierbloc. Anna van Laif Fotografie maakte vele foto's voor dit boek en Luitingh-Sijthoff is onze uitgever. Binnenkort meer info over de feestelijke lancering half februari.

Hieronder een sfeerimpressie van het Craft Dates boek:

8 opmerkingen:

Eri zei

Gefeliciteerd met dit nieuwe boek! Door de mooie sfeerimpressie krijgen we meteen al een mooie blik achter de schermen. En het ziet er prachtig uit! Ook je nieuwe collectables die binnenkort uitkomen zijn supergaaf en al besteld!
Groetjes, Eri

GerJanne zei

Hoi Eline,
wat lijkt me dat bijzonder! Het boek ziet er prachtig uit en dat is jouw verdienste, begrijp ik. Heel mooi, ook leuk de impressie in het filmpje.
GerJanne

Nelleke zei

O, prachtig zeg dat je daar een boek van kunt maken en dat er daar bijpassende materialen bij komen. Daar kan ik alleen maar van dromen.
Al heb ik wel ook wel ee;idee hoor die ik met mij; dochter wil uitwerken. Proficiat met het boek. Groetjes, Nelleke

Myriam zei

Wat een leuk concept! Lijkt mij een erg inspirerend boek. Staat alvast op m'n verlanglijstje. :)

Angelique zei

Super, gefeliciteerd met jullie nieuwe en volgens mij heel bijzondere boek. Het klinkt als een heel gaaf concept.
lieve groetjes Angelique

Margaret zei

Gefeliciteerd met het nieuwe boek. Een frisse, nieuwe aanpak om samen een creatief boek te maken. Ik ben benieuwd wat er allemaal in staat.

Greijes, Margaret

Creaellenknutselsite zei

gefeliciteerd met je nieuwe boek, ziet er stijlvol uit
groetjes ellen

Hetty P. zei

Gefeliciteerd met het mooie, nieuwe boek.
Door de sfeerimpressie ben ik ontzettend nieuwsgierig geworden naar de inhoud van het boek. Nog maar heel eventjes wachten.
Groetjes van Hetty