woensdag 7 maart 2012

and the WINNERS are...


De 'kies-een-nummer-in-het-wilde-weg-machine' van internet koos nummer 12, en dat is Joppe. Gefeliciteerd Joppe, ik stuur je een sjabloon toe. De tweede winnaar mocht ik zelf kiezen. Dat was niet makkelijk want ik kreeg zoveel leuke reacties en ik las ook erg veel leuke verfrissende ideeën wat jullie allemaal met het sjabloon wilden gaan doen. Erg goed vond ik het inpakpapier beschilderen van Twink, een kruissteek-schildering op een tafelblad van Mums en de kruissteekjes op lampenkappen van Freubelmuts. Maar mijn keuze gaat toch naar Mariska, met haar idee om een grote kruissteek-schildering met textielverf op een dekbedhoes te maken. Ik zie het al voor me; slapen (als een roos) onder een kruissteek roos. Dus Mariska krijgt ook binnenkort een sjabloon toegestuurd. 
Gefeliciteerd meiden! En iedereen bedankt voor het meedoen!
O ja, en voor ik het vergeet... wil je het sjabloon toch zelf aanschaffen, dat kan bij byPetra!

{The 'pick-a-number-randomly-machine' on internet picked number 12, that's Joppe. Congratulations Joppe, you will receive the template soon. The second winner I could pick myself. That wasn't easy because I got so much nice reactions and I saw so many great ideas on what to paint using the template. I particulary liked the idea of painting cross stitches on wrapping paper (by Twink), an 'embroidered' tabletop (by Mums) and the painted lampshades (by Freubelmuts). But I choose Mariska. Her idea was to paint a large cross stitch pattern on a duvet cover. So Mariska is going to get her template as well. Gongratulations to both girls and thanks everbody for taking part!
Oh, and before I forget... if you like to purchase the template, please go to byPetra.}

7 opmerkingen:

Gery zei

Jammer, dat ik niet in de prijzen val natuurlijk, maar ik wens de winnaars heel veel plezier met hun patronen.
Misschien zien we de dekbedden nog wel eens in de winkel liggen!
Ontzettend leuk idee hoor.
Groetjes Gery

Amber zei

Congrats to them! For those of us who didn't win, where can we purchase a stencil?

Janny zei

Gefeliciteerd beiden met jullie sjabloon! Heel veel plezier ermee.

joppe zei

Eline, na 6 dagen migraine maakte je me vandaag heel blij!

Mariska zei

Super, super, super om je reactie te lezen! Ik ben er erg blij mee en ik zal je het resultaat t.z.t. laten zien d.m.v. een foto.
Hartstikke bedankt.

groetjes, Mariska

Anoniem zei

Gefeliciteerd Joppe en Mariska!
Kim N

Janine van der Hulst-Veerman zei

Gefeliciteerd!

Ik zag dat ik een beetje te snel had gereageerd en was vergeten mijn idee erbij te zetten, maar dat geeft niet want ik zet het idee met uitvoering binnenkort met foto gewoon op mijn blog. In elk geval de winnares nogmaals van harte gefeliciteerd en de anderen bedankt voor de leuke ideeën ;-)

http://www.ootjentet.blogspot.com/

groetjes van Janine