donderdag 27 september 2012

Oh Marie!


Afgelopen zaterdag was de launchparty van het nieuwe online magazine Oh Marie! Een initiatief van Marlous van Planet Fur. Het eerste nummer van Oh Marie! had als thema 'vogels'. (En die vogels zag je echt overal terug; in kleding, het behang en de cadeautjes voor Marlous.) Het is een heel mooi magazine geworden, prachtig vormgegeven door Carper Boot en vol met mooie foto's, inspiratie en DIY in de stijl die heel kenmerkend is voor Marlous; een mix van strak modern en felle kleuren, kringloop, kitsch en retro. Als je ook het eerste nummer wilt downloaden, ga naar Oh Marie!
Het was een heel gezellige boel met heel veel bloggers op een fijne locatie (Le:en in Utrecht, echt super!) met heerlijk aziatisch eten.
En we kregen allemaal een cadeautje; een pinata met een klein pakje erin en een heel speciale opdracht. Hierover snel meer!

{Last Saturday I went to the launchparty of the new online magazine Oh Marie! TOh Marie is the idea of Marlous of the Planet Fur blog . The first issue of Oh Marie! is very nice and colourful. Beautifully designed by Carper Boot and full of pictures, inspiration and DIY. All in Marlous' style; a mix of modern, bright colours, thriftshop, vintage and retro. If you'd like to download the first issue, go to Oh Marie!
The launch was very nice and well organized with a lot of lovely bloggers on a super location (Le:en in Utrecht) and delicious food.
And we all received a little gift; a pinata with a present inside and special instructions. More about that soon!}

Nog even de laatste aanpassingen maken (Marlous en Casper)

Heel gezellig en heerlijk eten (met stokjes)

Alle iPads op tafel, we zijn in de lucht! Wauw!
Alle gasten met een vogel op de foto (kijk maar hier!) Ik koos voor het door de moeder van Marlous gebreide uiltje (foto: Pim)

Marlous, de aanstichtster van dit alles, ook met vogel (Foto: Pim)
De pinata met uitleg (hierover binnenkort meer)

3 opmerkingen:

Yvestown zei

En dat heb ik gemist, jammer ziet er prachtig, lekker en gezellig uit. Beter dan waar ik was op dat moment ;)

Planet Fur zei

Bedankt Eline, voor de lieve woorden en voor een prachtige dag. Ik ben zo blij dat jullie het allemaal met mij delen wilden, super! xxx

piroska zei

mooie foto eline, jij en de uil!