maandag 6 mei 2013

Sorry, sorry...


Veel te lang niet geblogd. De agenda voor 2014 is klaar en wordt nu gedrukt. Dank voor alle reacties en op- en aanmerkingen op de agenda van 2013, ik heb mijn best gedaan om overal rekening mee te houden in de volgende editie.
Binnenkort komt er een lange post met allemaal Eline-inspiratie, maar voor nu even mijn nieuwe kruissteek hoekje in m'n huis (herkennen jullie de stoel en het kleed van de stand die ik samen met Arda stylde voor de uitgever?) Het kleed is aan de onderkant veel mooier, dus dat ligt nu ondersteboven. Lekker kitsch zo bij elkaar en daarom vind ik het weer geweldig.

{Too long you didn't hear from me, sorry! Worked hard to design the new diary for 2014. It's finished now and gone to the printers. 
Soon I will post a lot of Eline-inspiration, but for now I'd like to show a new corner in my home; a cross stitch corner. The thriftshop carpet is much nicer on the other side so it's upside down now.}


3 opmerkingen:

Mii Stitch zei

Lovely! I could stitch forever in such surroundings!!! :D x

Unknown zei

Ik hou daar wel van, onverwachte dingen bij elkaar zoeken en er iets gezelligs van maken en dan vooral de kitsch dingen die bij de kringloop gedumpt worden. Mooi oppiepen of niet! Groetjes Annelies

opkikker zei

waar kan ik het prachtige patroon van het kussen vinden?? Groetjes Jacqueline.