zaterdag 7 december 2013

Creasint


Gister was het weer zover; om 20.00 uur mochten we gezamenlijk ons Creasint-pakje uitpakken. Zo'n veertig mede-bloggers, twitteraars en instagrammers hadden creatieve-, kringloop- of gekochte hippe cadeautjes naar elkaar opgestuurd. Het was een enorm social media feestje tussen acht en negen. Creasint is georganiseerd door Imke en dit was de tweede editie.
Mijn lootje was Yzette van SOYZ en die ken ik toevallig vrij goed. (De meeste Creasinters kende ik niet.) Iedereen vulde op haar lootje een aantal vragen in om elkaar (beter) te leren kennen. Voor Yzette maakte ik een adventskalender. Ik gebruikte de envelopjes-stansmal en maakte 24 envelopjes. Dus elke dag van december een ienimini-cadeautje. De envelopjes kunnen op een prikbord geprikt worden, op een rij neergezet of op een schaal gelegd worden of in de kerstboom gehangen. Ik was heel blij dat Yzette er heel blij mee was.En ik kreeg zelf een prachtige zelfgemaakte theedoek van Inge van de Windward-wearables-website. Echt heel mooi. En echt iets voor mij, want zoals Inge schrijft zijn de stempels door haarzelf gegutst en is de stof 100% hennep en is de inkt niet-toxisch. Dus totaal 'groen'. Met ROOSJES erop! En een pakje biologische rozenthee. Dit cadeau was dus echt een SCHOT IN DE ROOS! Bijna te mooi om te gebruiken die theedoek, dus heb ik hem opgehangen.
Kijk eens op Inge's website voor meer mooie ontwerpen van haar hand.Het was een hele leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar! Dank Imke en Inge!

12 opmerkingen:

Iris Vank zei

Wat mooi weer! Erg leuk gedaan Eline!

Christel zei

Wat een gave actie! Mooi wat je hebt gemaakt en zeker ook mooi wat je hebt gekregen!
groet,
Christel

Petra zei

Hier ook al zoveel moois :-D
Wat was het leuk om mee te doen!
Volgend jaar weer?

De hobbydroom zei

Wat een gaaf idee om zo cadeaus met elkaar te doen! en waaauw Eline wat heb je toch weer een prachtige creatie gemaakt zeg! Echt te gek al die leuke envelopjes :) in 1 woord: SCHITTEREND! ook het geen wat jij.hebt gekregen is erg mooi! Leuk idee om de theedoek op te hangen.

Wij wensen je een fijn weekend toe!
Lieve groetjes van ons 2'tjes

Unknown zei

Wat mooi gemaakt Eline. Fijn dat je tot aan kerst alsnog iedere dag een cadeautje hebt, goed idee. Wat is het een leuk initiatief Creasint, volgend jaar weer. Groetjes!

SOYZ zei

Ben hartstikke blij met je mooie adventskalender. Wat een leuke verrassing en dat nog elke dag tot kerst :)) Echt een feestje, dankjewel Eline! En jij hebt ook mooie kado's gekregen. Creasint is echt een superinitiatief van Imke. xx Yzette

Ama zei

Wat mooi allemaal!

Marjanne zei

HEEL erg leuk elkaar zo te verwennen met iets eigengemaakts

Vera zei

Nou moe! wat een kicke adventkalender heb je gemaakt :)
Supervrolijk zo alles bij elkaar!
Oh en die theedoek.. mmm idd zonde om te gebruiken hihi.
veel plezier ervan!\
groetjes

vera

Georgianna zei

I absolutely love your calendar, Eline! Beautiful! I didn't know about your envelope punch but will have to get one.

Very behind this year but a package will be on the way to you soon. :)

xoxo

Daphne zei

Leuk!!!!!!!
Ik wil altijd zelf ooit ook nog eens een advent kalender maken, voor mijn kinderen.
Ook dit jaar is het er weer niet van gekomen.
Die van jou is geweldig leuk!!!!!!
En wat je gekregen hebt......wat een creativiteit weer
Leuk initiatief hoor, dat advent, creaSint gebeuren via social media.
Fijne zondag verder

Denise zei

Wat heb je veel werk gemaakt van je advent kalender voor Yzette, prachtig! Maar je hebt zelf ook een super leuk kado van Inge gekregen, zo schattig met die roosjes!!