woensdag 29 januari 2014

Volle weken


Het zijn rare tijden. Leuke uitstapjes afgewisseld met een grote verhuizing en een heel nieuw project waar ik aan werk.
Vorig week logeerde ik gezellig het weekend bij een goede vriendin in Brabant en we gingen naar de winkel van Piet Hein Eek in Eindhoven. Ik was er nog nooit geweest en wilde de winkel en het restaurant graag eens zien. Erg mooi in een oude fabriek. Hieronder een impressie. 
Verder zagen we nog een aantal concept stores in dezelfde leuke hippe buurt in Eindhoven (zie de winkelroute van Femke van Hééérlijk met de adressen).De enorme bloemen zijn van Linda Nieuwstad en zijn gemaakt van skai en dekensVerder hebben we de afgelopen dagen, met een bliksembezoek aan Ierland, mijn schoonmoeder opgehaald. Ze komt na 23 jaar op een schiereiland gewoond te hebben weer terug naar Nederland. Met maar drie koffers, dus alles moet nieuw gekocht worden. Ik denk dat we nog wel even bezig zijn met Ikea-meubels in elkaar schroeven.

En tussen de bedrijven door ben ik bezig met een heerlijk nieuw project. Ik kan er nog maar één ding over zeggen en wel dat alles heeel klein is...
Hier alvast een eerste sfeerplaatje. 10 opmerkingen:

Vera zei

Wauw wat een toffe impressie van die winkel zeg!
Ziet er heel gaaf uit.
Succes met het klussen... en... je nieuwe project.. oehhh wordt vast heel gaaf!
Heb al een idee wat het kan zijn ;)

Groejtes

Vera

Anoniem zei

Ooh, wat ziet dat voorproefje er super uit! Ik ben zooo benieuwd! :)

De hobbydroom zei

Gezellig een weekendje bij je vriendin en dan ook nog eens leuke uitstapjes :) . Wat een schitterende en inspirerende foto's! Maar ook jullie zijn dus druk met klussen, schroeven enz.. Heel veel succes ermee!
En wauwiee, wat ziet je projectje er weer veel belovend uit! Ook wij hebben al wel een ideetje :) .

Lieve groetjes

Judith zei

Piet Hein Eek in het klein (-;

Heel veel succes! En wat voor een verhuizing. Je schoonmoeder zal zeker moeten wennen. Welkom haar namens mij in Nederland (-:

SOYZ zei

wat een mooie foto's van PHE, wat had je mooi licht. En echt door jouw ogen gezien. die bloemen van dekens had ik wel gezien, maar eigenlijk niet echt naar gekeken. Gelukkig op jouw foto's een tweede kans :) Er is ook zoveel te zien daar! En wat schattig dat nieuwe projectje van je. Ben benieuwd. Succes met de Ikeameubels en hopelijk voelt je schoonmoeder zich gauw thuis. Als jij je met het interieur bemoeit moet dat helemaal goedkomen! liefs, Yzette

Unknown zei

Die tafel op de voorlaatste foto: gigantisch mooi.
Heb je enig idee wat voor materiaal er in het tafelblad zit? wat zou ik er graag zo eentje laten maken.

En oh wat zou ik graag op een Iers eiland wonen. Was het een mooi eiland? Jullie hebben er vast heel mooie vakanties doorgebracht.

Betekent dat dat je met een Ier samenwoont of mis ik ergens iets?

Juffrouw Mier zei

Ga je een poppenhuisboek maken misschien?

Groeten van Juffrouw Mier

Marlies zei

Wat een mooie sfeervolle foto's heb je gemaakt! Je nieuwe project maakt nieuwsgierig, veel succes ermee! Lieve groetjes, Marlies

Pleuntje zei

Eline's poppenhuis komt eraan............
Wat een verandering voor je schoonmoeder. X

Daphne zei

Wat een gave plek zeg! Hele mooie foto's heb je ervan genomen.
Ik ben zoooooo benieuwd naar je nieuwe project. Laat maar gauw wat zien.