woensdag 26 maart 2014

Twenty two


Het is niet te geloven maar Arda's boekje (Leuks met lapjes) ging afgelopen week (binnen twee weken na verschijnen) al in herdruk!!! En twee dagen later was Arda jarig. Dubbel feest dus! Voor haar verjaardag wilde ze graag een bijdrage voor een mooi cadeau. Ik maakte er een speciaal envelopje omheen, in de stijl van haar boekje. Met natuurlijk 22 erop; Arda's geluksgetal. De gebruikte stofjes zijn natuurlijk uit mijn eigen collectie bij Stenzo!10 opmerkingen:

Miranda V zei

Dat is inderdaad dubbel feest. Lekker vrolijk geheel op jouw envelopje! Leuk, de nonchalante 'bloemetjes' en het aardbeitje, de speelse stikrandjes zijn ook super!

Marjanne zei

Wat leuk zo'n succes! Jouw envelopje is ok heel mooi

Vera zei

Cool zeg,wat n leuk envelopje mooi persoonlijk :-)

Groetjes vera

Marie-Anne zei

Mooi!

Marie-Anne

Eva (Creativity and Chocolate) zei

Wat ontzettend leuk gedaan! xx

Anoniem zei

Heeeel erg leuk!
Lekker vrolijk en ze is er vast superblij mee :-)
groetjes Patricia

Margaret Marion zei

Arda mag trots zijn op haar boekje. Je hebt een prachtige envelop voor haar gemaakt. Heerlijk om te ontvangen, lijkt me.

De hobbydroom zei

Wat heb je een prachtige creatie gemaakt voor Arda! Heerlijk al die gezellige lapjes. Wij weten zeker dat Arda's dag niet meer stuk kon! Maar het boekje is ook zo ongelofelijk leuk :) Bij deze: Lieve Arda, 2x GEFELICITEERD!

Lieve groetjes

2ne zei

Sweet - like this :-)

Janneke Assink zei

Wat leuk je vandaag te ontmoeten op de launch party van Arda's boek! En wat super dat de eerste druk inmiddels al uitverkocht is. Ik snap dat wel :-) Ontzettend leuk wat je voor haar verjaardag maakte! Hartelijke groet, Janneke