vrijdag 12 december 2014

Tocoloco pop-up store in Soest


Woon je in Soest of ben je in de buurt, ga dan vooral eens een kijkje nemen bij de geweldig leuke pop-up shop Tocoloco. Op de Soesterbergsestraat 43 (open op vrijdag en zaterdag, voor andere openingstijden zie Facebook). ToCoLoCo (To Connect Local Companies) is een verzameling van uit Soest en omgeving afkomstige kunstenaars, crafters en webshops die in deze gezellige pop-up winkel hun spullen verkopen. Twee van de oprichtsters van deze winkel, Arda (ards-catch22) en Yzette (soyz-blog) hebben er zo'n mooi geheel van gemaakt. Je ziet bijna niet terug dat dit ooit een saai makelaarskantoor is geweest. Al het meubilair wat ze in de kelder vonden is gebruikt om de artikelen op uit te stallen. Een feestje om even rond te snuffelen of om aan de grote tafel te gaan zitten voor een knus kopje thee. Tocoloco is nog de hele maand december te bezoeken en waarschijnlijk ook nog in januari 2015.
5 opmerkingen:

Unknown zei

't ziet er inderdaad heel gezellig uit!!

SOYZ zei

wat leuk Eline, dankjewel voor de aandacht en mooie foto's! Leuk dat je geweest bent in onze shop :)) Fijn weekend! x

FashionKonijn zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
marmarel zei

Wat leuk, ik ben daar opgegroeid en mijn ouders wonen er nog. Al woon ik nu aan de andere kant van het land, ik hoop dat het lukt er nog een kijkje te nemen, bedankt voor de tip!
Groetjes, Marijke

Ik had ingelogd met mijn eigen account, staat de reactie toch vermeld met het account van mijn dochter. Ik probeer het nog een keer.

Arda zei

Zo gezellig dat je er was! Mooie foto's van onze shop! Xx