vrijdag 16 januari 2015

One day magic at Rice


Ik kreeg een uitnodiging. Een hele leuke uitnodiging waar ik maar al te graag op inging. Namelijk van het Deense kleurrijke merk Rice. Het 'hoofdkwartier' van Rice-Nederland zit in Bussum en wordt bestuurd door opperhoofd Isabel Jaspers met veel hulp van kleurrijk stylist en duizendpoot Arda Meijburg. Er werd een bloggersmeeting georganiseerd in Bussum, in de showroom. Speciaal voor deze gelegenheid was de Deense Dagmar van Rice overgekomen om over het bedrijf te vertellen en om de nieuwe collectie te laten zien.
Arda en Isabel maakte er een feestje van door ons te verwennen met heerlijke hapjes drankjes en een bijzondere lunch. (Ik had namelijk nog nooit boerenkoolsalade gegeten, wauw wat was dat lekker!) Na de lunch gingen we iets creatiefs doen. We zochten ieder 3 mooie melamine bordjes uit en daar werden gaatjes in geboord. Dat werd een heuse etagere. Een hele vrolijke. Het versieren van wat cakejes maakte het tot een echt partijtje. Heel leuk om weer nieuwe bloggers te ontmoeten en om bekende dames weer terug te zien. Dank Rice en vooral Arda, Isabel en Dagmar voor de heerlijke dag!Rice bestaat nu 16 jaar en ze zijn ooit begonnen vanuit Frankrijk met het ontwikkelen van een kleine collectie rieten manden. 
Ze zijn erg bewust bezig met duurzaamheid en goede werkomstandigheden in de landen waar de producten vaak met de hand worden geproduceerd. Ook is het een must dat al het melamine totaal niet giftig is en dus helemaal veilig in gebruik. Rice doet vaak aan liefdadigheid en meestal wordt er wel een bepaald product verkocht waarvan (een deel van de) opbrengst naar een goed doel gaat. 


Daan past perfect in deze omgeving met haar House of Dots jurk!Maris van het Hare Maristeit blog blijkt bij mij om de hoek te wonen


Mijn zelf in elkaar gezette taartstandaard met Rice-bordjes


Een heel bijzondere accessoire in de showroom

5 opmerkingen:

Christel zei

Wat een bof dat je daar bij mocht zijn!!
groet, Christel

SOYZ zei

wat een fijne post heb je ervan gemaakt Eline, het was een supergezellige fijne dag! Leuk je weer gezien te hebben! xxx

Ella and Nesta zei

Wow! So lucky and you made the cake stand? It's great!

Marleen zei

Wat ziet dat er allemaal vrolijk en fleurig uit!!
Leuk dat je daarbij mocht zijn.
Groetjes, Marleen

Maryska zei

Wat heerlijk al die kleurtjes!!!!
Mooie spulletjes hebben ze toch van Rice!! Ziet er erg gezellig uit!


En grappig om een bekende (Liza) te zien op de foto! ;)