dinsdag 21 april 2015

Graag jullie advies!


Vandaag ga ik eens het social-media-netwerk aanspreken om een vraag te stellen. Ik hoop dat jullie me een richting kunnen wijzen.

Het is namelijk zo dat ik graag weer een nieuw groot project wil gaan beginnen, maar ik zit nog een beetje te twijfelen wat het zal worden. Er is zoveel leuks te doen!

Een nieuw boek? Maar waar moet dat dan over gaan? Welk onderwerp? Ik zit zelf te denken aan bijvoorbeeld een Recycle-DIY-boek, of een Zelfmaak-babycadeautjes-en-kamertjes-boek, of een Creatieve-stylinghoekjes-in-je-huis-boek. Misschien wel een vervolg op het poppenhuisboekje of een heel ander boek...

Misschien een kalender of maandplanner of agenda voor 2016? 

Of dessins voor stoffen of een kaartenlijn, behang, noem maar op. Een eigen servieslijn met bijbehorende tafelkleden en servetten?

Wat zouden jullie leuk vinden?
Kom maar op met de ideeën! 
Onder de leukste verloot ik een paar poppenhuisboekjes.
Alvast hartelijk dank! Met een dikke kus.

Je kan ook een reactie achterlaten op Twitter of Facebook.


Vandaag plaatjes van mijn zwart-wit muur in de woonkamer.
25 opmerkingen:

Anita zei

Hoi Eline

Een babymaak ideeënboek dat lijkt me wel wat. Voor onze kleinzoon heb ik allerlei dingen gemaakt van vilt met de MD uilen, vlinders etc. Bij het volgende kleinkind kan ik niet weer met hetzelfde aankomen tenzij het een meisje is, dan maak ik alles in rose.
Ee boek voor leuke plekjes in huis is ook welkom, dan met leuke bruikbare snuisterijen in een modern jasje.
Genoeg te wensen nog dus leef je uit

Gr. Anita

Marleen zei

Hoi Eline,

Leuk dat je benieuwd bent naar wat wij vinden!
Naast knutselen ben ik gek op boeken, dus wat is er leuke dan een boek over knutselen. Ik kan er in elk geval nooit genoeg van hebben!
Ik sluit me aan bij Anita. Het is natuurlijk heel gaaf om iets met het baby/geboorte thema te doen... daar heb je immers al ontzettend gave mallen voor ontworpen. Maar het is ook leuk om er misschien iets bij te doen met het maken van kindercadeautjes. Mijn jongens zijn helemaal gek van alle leuke diertjes die ik maak met jou gave collectables. Als ik ze in elkaar heb geplakt moet ik daarna oppassen dat ze de diertjes niet pikken om mee te spelen (en te verkreukelen, de jongste is 1 jaar, hihi).
Kortom een boek zou ik zeker gaan kopen, maar ook voor een verjaardagskalender en een tafelkleed zou ik naar de winkel gaan!
Succes met je nieuwe project 'in wording'.
Lieve groetjes, Marleen

Nelleke zei

Leuk die vorige reacties. Meningen mogen anders zijn en dat heb ik ook. Ik zou zelf naar de recyclekant gaan. We kunnen zoveel kopen om het vervolgens na een tijdje weer aan de kant te schuiven. Kijk maar naar de 2e hands winkels en wat er op de rommelmarkten te koop is. Wat is dan leuker om iets wat je in huis hebt, er heel iets anders van te maken, iets wat van jou is, en ook niet iedereen in huis heeft staan, of ja misschien dan wel maar anders gemaakt. Afgelopen zaterdag stond ik op de rommelmarkt. Bij de afdeling riet. En dan krijg je leuke gesprekken: een ouder echtpaar die juist daar naar toe ging omdat ze niet alles het zelfde wilden hebben. Ook was er een mevrouw die een rieten mand kocht en daar een lampenkap van ging maken. enz. Veel succes met het bedenken ervan! Groetjes, Nelleke

Christel zei

Als ik je zwart-witte muur zie, lijkt het me super gaaf om daar een boek over te lezen/kijken. Na al het kleurrijke de mogelijkheden van zwart-wit benadrukken, in verschillende structuren en materialen

Scraptastisch zei

Hoi Eline

Een ideeënboek voor het restylen van, van alles en nog wat, dus daar kunnen ook ideetjes in voor komen over baby,s, snuisterijen, huisraad...kortom er is zoveel mogelijk om iets ouds in een nieuw jasje te steken en te pimpen!
Veel succes met je nieuwe project en of je wat aan ons hebt????!
Volg je hart, alles wat je ontwerpt is prachtig!
Groetjes van Gerie

Unknown zei

Hoi Eline

Ik ben een geweldige fan van je en ik heb wel een ideetje... Mijn favoriete product van jouw hand is de egeltjes-mal, die is echt superschattig!!! Dus misschien kan je een stempelserie in deze stijl maken, met allemaal egeltjes in verschillende posities?

Liefs Luna

Tineke van der Linden zei

Hoi Eline,
Of wij jou kunnen helpen, weet ik niet. Je hebt zelf al ideetjes en inspiratie genoeg.
Ik ben gek op babycreaties en vind dit superleuk om ze te maken. Het is natuurlijk erg leuk om iets te maken van spulletjes die zo een nieuw leven ingeblazen krijgen en niet verdwijnen in de container. Kortom, een recycleboek waar babycreaties instaan maar ook wat andere creatieve home-ideetjes.
Heel veel succes met je volgendse project! Wij zien het vanzelf wel ;-)
Groetjes Tineke

Aartje zei

Leuk dat we mee mogen denken. Ik zou een anders dan normaal boek leuk vinden. Dus de mallen of stempels op een andere dan de standaard manier gebruiken. Dus niet standaard op een kaart maar de eventuele andere mogelijkheden die er zijn.
Groeten, Aartje

Cigale zei

Hallo Eline, Leuk om mee te denken. Indertijd werd ik heel erg geïnspireerd door jouw eerste boekje (o.a. werken met de "bigshot"). Iets nieuws lijkt mij leuker dan doorborduren op baby-spulletjes of poppenhuizen. Momenteel is iedereen druk bezig met kruiden, groente tuinieren, buiten zijn. Misschien een idee, minder kleur, maar wel veel groen. Een serie stempels, stansen, knutselideeën die te maken hebben met kruiden, planten, varens? Blad op aquarelpapier door de bigshot draaien, zelf papier maken met bloemblaadjes, schilderijtjes met zelf groen ingekleurde stempels van bladplanten? Jij kunt er vast nog veel meer creatiefs bij verzinnen. Succes, ik ben nu al nieuwsgierig wat het gaat worden!
Groeten, Tineke

Crea-roosje zei


Omdat ik handwerken op de lagere school geef,heb ik veel aan jou boeken gehad,nu zou ik het leuk vinden als je weer een boek maakt en dan echt wat cool is voor meiden!
En dat vinden moeders enz ook altijd leuk.
En komen er vanzelf iedeen voor je intrieur!
Maar je hebt iedeen zat zie ik...
Sukses verder!
groetjes Esther

Crea-roosje zei


Sorry voor mijn taalfouten!!!

Lize zei

Leuk dat je het vraagt,
Ik denk dat het wel leuk is om met iets heel anders te komen,
Geïnspireerd door jouw foto's zou ik erg benieuwd zijn naar een black en white boek van jouw hand.

Ook een recycle boek of agenda zou ik erg leuk vinden.

Creanita60.blogspot.nl zei

Je hebt ongelooflijk veel ideetjes in je hoofd zo te lezen.
Zelfgemaakt babycadeautjes zou ik erg leuk vinden maar ook recycling DIY boek zou ik geweldig vinden helemaal met de kringloopwinkels van tegenwoordig.
succes met brainstormen.
groetjes Anita

Unknown zei

Oeh!!! Een recycle DIY boek, daarbij maakt mijn hart meteen een sprongetje :) Leuk leuk leuk, ik ben heel benieuwd wat het gaat worden! Liefs Lisanne

Vera zei

Oh tjonge, teveel ideeen hier :)

Quiltstofjes, met bijbehorend boekje over quiltjes en andere stoffen creaties (evt. voor huis en baby)

Geinspireerd door je zwart/wit muur! Een serie om bijv. kaarten te maken (papier, stempels met lijstjes, van die vrouwenhoofdjes etc.)
lack/white & a touch of fluor!

Een eigen scraplijn??
Een leuk toegankelijk pakketje met alles er in? Papier, bedeltjes, houten ornamentjes, parels etc.

Zelf ben ik ook erg van het recyclen, ook al is dat hier in de genoemde reacties ook populair zie ik.

Als me er nog meer te binnen schiet... hoor je het van me ;)

Succes!!!!!!! Ben heel benieuwd :)


Vera zei

Kijkkastjes/letterbakken, zijn ook zo leuk!!!

Boukje zei

Recycle DIY is altijd leuk! 'Kleine cadeautjes en traktaties!' lijkt me ook een leuk thema of 'Uit Eline's Keuken!' waarin je iets met servies kunt ontwerpen, maar ook leuke servetten, waar je weer leuke dingen mee kunt maken of een receptenboek of...:)
'k Ben benieuwd wat het gaat worden!
Groetjes Boukje.

Nadine zei

Maak vooral iets waar je zelf achter staat en blij van wordt. Ik vind het idee van recyclen leuk. Zoals ik meer mensen hoor roepen kopen we van alles om het vervolgens weer weg te gooien of ergens in een doos te bewaren. Succes! En je zwart witte wand is voor mij al inspiratie op zich, bedankt!

confetti lab zei

Een recycle DIY boek lijkt me leuk.
Fijn weekend Eline!

mozanna zei

Invite to your new blog Teddy bear and his friends!
Now you can sign up for the drawing elephant Tashi http://mozgovkina.blogspot.ru/mozgovkina.blogspot.ru/2015/04/candy.html

mozanna zei

Invite to your new blog Teddy bear and his friends!
Now you can sign up for the drawing elephant Tashi http://mozgovkina.blogspot.ru/mozgovkina.blogspot.ru/2015/04/candy.html

Anoniem zei

Een recycle-diy-boek klinkt interessant, maar daar heb ik er al enkele van op mijn boekenplank staan. Een babythema is interessant voor mama's, maar spreekt mij al veel minder aan.

Wat ik vooral zou kopen is een boek met allerlei zelfmaak-cadeautjes voor geboorte, huwelijk, moederdag, vaderdag, verjaardag (voor een man, vrouw, kind, tiener, ...), valentijn, Kerstmis, Pasen, ... Kortom al die gelegenheden waarbij je een cadeautje aan elkaar geeft. Het liefst met zowel creaties uit papier of vilt, als met gehaakte projecten.

Heerlijk dat je zelf je volgende project kan bepalen. Dat moet als designer werkelijk een luxe zijn. Alvast veel succes met je keuze! ;-)

Christine zei

Hoi Eline,
met een recycle boek sla je wellicht zeker niet twee maar veel meer vliegen in één klap: allerlei onderwerpen kunnen erin voorkomen en het sluit aan bij de huidige trent die er in deze tijdgeest heerst.
Hoe heerlijk het is om in kringloopwinkels te neuzen en met de gevonden schatten een prachtig babykado te maken waarbij de ontvangster blij en verbaasd reageert.
Denk aan oude blikken trommels, lijsten en spellen. Het één is prachtig te scrappen, het ander dient als embellishment.
Ik zou er een boek over vol kunnen schrijven :-))
Veel liefs, Christine Versluis

Marianne zei

een alles in één boek voor de baby lijkt me wel leuk. ideetjes voor kadootjes en leuke babykaarten. En natuurlijk ook de bijpassende stofjes en materialen om kaarten te maken.
Een kalender of agenda vind ik ook een goed idee.

Unknown zei

Een buiten boek vol met leuke creatieve ideeën die je in verschillende seizoenen kunt maken, of creëren.
Want in je tuin, terras of balkon en bij je voordeur is het fijn om van iets moois te kunnen genieten!
Lydia Danneberg.