dinsdag 24 november 2015

Instagram en stylingworkshop


Vele jaren heb ik geprobeerd om zonder iPhone of ander smart-bel-ding door het leven te gaan. Wat een hekel had ik aan WhatsApp en andere piepjes en plingeltjes! Maar een paar maanden geleden moest ik overstag. Niet omdat ik wilde, maar omdat mijn oude telefoon, om mee te bellen, gewoon helemaal kapot ging. Dus nu, jawel, is Eline aan de iPhone. Maar ze blijft een hekel aan plingeltjes houden, dus hij wordt lang niet zo intensief gebruikt als de meeste telefoons.
Maar er is Instagram. Instagram maakt een boel goed. Ik ben dus begonnen, vorige week nog maar, met foto's op Instagram te zetten. En ik vind het nog leuk ook. Je kan me vinden onder mijn eigen naam: elinepellinkhof.

Afgelopen weekend deed ik een stylingworkshop bij Handmade Heaven in Amsterdam. Wat een leuke winkel is dat zeg! De eigenaresse Twirre kende ik al, maar ik was nog nooit in haar inspirerende craftstore aan de Middenweg geweest.
De workshop werd gegeven door een styliste die ik graag eens wilde spreken, namelijk Wenda Torenbosch. Ze maakt erg mooie producties en zit, na veel mode-artikelen te hebben gemaakt, nu veel in de crafts. Ze had leuke opdrachten voor ons bedacht. We verzamelde spulletjes uit de winkel en keken naar stijlen van anderen, we maakten slingertjes passend bij de gekozen stijl en oefende met een mooi beeld maken.
Dit was mijn feestelijke uitstalling:


7 opmerkingen:

Christel zei

Heb ook net Instagram ontdekt, ben je meteen gaan volgen!

Anoniem zei

Heel herkenbaar! Ik heb ook de smart phone jaren lang vermeden en om dezelfde reden als u een smart phone aan moeten schaffen. Ook ik heb een hekel aan die geluidjes en het ergste is ... ze houden niet op hihi! Ik ben niet bekend met Instagram. Misschien ga ik even snuffelen daar ;)
Groetjes Chantal

Unknown zei

Heb je gevonden op Instagram, leuk!
Het resultaat van de workshop is geweldig mooi!!
Lieve groetjes, Gelinda

Studio Wien-art zei

Goh ik sluit ook aan in de rij ...ook ik zit nog niet zo lang op facebook en insta. Het is inderdaad... Te leuk! Maar ik heb je al gevonden hoor en volg je al. Volg je mij ook? Ook ik ben te vinden onder mijn eigen naam: Corine Reijn

Colien zei

Leuk!
grtz.Colien

Mieke zei

Wat kan jij toch TOVEREN.... zo mooi het resultaat van 1 workshop....

Mieke zei

Moet ik nog meer leren? of is het niet zo moeilijk als al die andere onderdelen?