zaterdag 30 januari 2016

Restyling Marianne Magazine


Vanaf nu ziet het Marianne Magazine er anders uit. Ik heb het blad een make-over gegeven. Frisser en overzichtelijk met grotere foto's en nieuwe lettertypes. Hieronder een paar bladzijden uit het voorjaarsnummer dat nu in de winkel ligt. Met natuurlijk de bladzijden die ik extra leuk vind...14 opmerkingen:

ellens papercraft zei

ziet er super uit. een uitstraling van NU .

Miranda V zei

Heel hip en fris, het speelse lettertype vind ik ook erg leuk. En wat een fantastische kaarten maken deze dames met jouw materialen hè, je kijkt je ogen uit. Geweldig dat het boekje zo een beestenbende is, zowel jouw oude als nieuwe diertjes zijn zó ontzettend leuk. Ik hoop er volgende week ook mee aan de slag te kunnen, ik moest het hertje hebben! En de dino's. En de aapjes.... ;-)

Adriana zei

Ziet er prachtig, fris en duidelijk uit!

Gery zei

Ziet er goed uit!!
Kijk straks vol verwachting naar de brievenbus!
Groetjes Gery

Marlies zei

Pagina's met leuke kinderkaarten, zo heb ik nu een kaart op mijn blog gezet gemaakt mbv de kledingmallen en papiertjes uit Eline babies.

Colien zei

Gaaf!

Vera zei

Heel tof Eline!
Mooi gedaan :-)

Anoniem zei

Een feestje...:-)!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marleen zei

De restyling is absoluut goed gelukt!
Het is weer lekker fris, hip en vrolijk.
Lieve groetjes, Marleen

Anoniem zei

De make-over is waanzinnig! Heerlijk frisse uitstraling, vrolijke lettertypen, duidelijkere foto's en het past helemaal in de tijd van nu en bij MD! Complimenten! De kaarten die u hier laat zien zijn super leuk! Ook zo leuk mijn kaarten ertussen mogen staan :) Dank u wel! Op mijn blog staan er nog een paar nieuwe ;)
Groetjes Chantal

Marlies zei

Ik heb het blad al in huis, het is véééél mooier geworden. Prachtig, die mooi op elkaar afgestemde tinten en nieuwe lettertypes. De brushsstrokes in de titel doen het ook goed, lekker modern. En dan al die nieuwe door jou ontworpen spulletjes erin... De varkentjes, paperpads en een aantal stempels heb ik mezelf al cadeau gedaan. Lieve groetjes, Marlies

Linda Visser - van der Velden zei

Wow heel mooi geworden Eline! lekker fris! vind het nieuwe lettertype heel mooi! net zoals de nieuwe dieren stansen! geweldig zijn ze! heb de hertjes afgelopen weekend niet kunnen weerstaan en de rest zullen ook nog wel in mijn knutselmandje belanden binnenkort! groetjes, Linda

Ilona zei

Heb hem net uit. G.E.W.E.L.D.I.G! Deze restyling is helemaal in de roos.

Marjolein zei

Is erg mooi geworden! Kocht hem vaak in de winkel, maar ben nu maar eens abonnee geworden! staan zoveel ontzettende leuke dingen in! & wat zijn die dieren stansen weer ongelofelijk leuk & lief.. dat word snel even langs winkel wandelen..

Mocht je het leuk vinden, ik ben zelf pas een blog begonnen.. www.knutselvinkje.blogspot.nl. Kom vooral eens een kijkje nemen.

Liefs,
Marjolein