dinsdag 30 augustus 2016

The Collection Catalog 2016

De nieuwe catalogus van Marianne Design is weer uit. En ik heb me er flink tegenaan bemoeid, want ik ontwierp de voorkant en deed de vormgeving van wel 40 pagina's van het binnenwerk. Het is weer een fijn tijdschrift geworden met veel papierprojecten en natuurlijk een overzicht van alle nieuwe materialen. Hij is te koop bij de hobbywinkels (oa bij Elma!) voor € 3,95.9 opmerkingen:

Linda Visser - van der Velden zei

Wat mooi zeg, erg gaaf! En de nieuwe diertjes en sneeuwpop zijn ook weer super! Groetjes, Linda

Original handmade by Janneke zei

Wat een prachtige catalogus heb je gemaakt Eline. Je mag terecht trots zijn op het eindresultaat, het ziet er kleurrijk uit!

Groetjes Janneke

Unknown zei

Hoi Eline.
Wat heb je er een mooi blad van gemaakt en ben ook erg trots op dat ik ook een bijdrage heb mogen leveren aan het mooie blad.
Groetjes sabine.

Unknown zei

Hoi Eline.
Wat heb je er een mooi blad van gemaakt en ben ook erg trots op dat ik ook een bijdrage heb mogen leveren aan het mooie blad.
Groetjes sabine.

Gina zei

Die ziet er leuk uit ! Prachtige bundle vol met inspiratie ! groetjes, Gina

Anoniem zei

Ziet er weer top uit!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Unknown zei

Ziet er tof uit! Lekker vrolijk met al die pasteltinten!
Lieve groetjes, Gelinda

Christine zei

Eline, blijf jij je er vooral overal tegenaan bemoeien, want het resultaat is heel erg mooi. Daarbij wordt het boekje inderdaad ook steeds meer een DIY catalogus met veel inspiratie en handige tips/voorbeelden.
Veel aandacht ook voor de interactieve mogelijkheden.
Love the colors, happy and bright!

Petra L zei

Prachtig Eline! Zoals ik op facebook al schreef moet ik 'm nog gaan halen of bestellen. Even hebben andere dingen meer prioriteit al hoop ik dat het snel voorbij is en ik weer kan gaan knutselen ;-)

Lieve groet, Petra