donderdag 25 oktober 2018

Leuke Craft Dates weggever bij Ansjeline


Zoals jullie weten maakte ik eerder dit jaar, samen met Bregje, Petra, Lidy en Miriam  het handwerkboek Craft Dates. In dit Craft Dates boek staat onder andere het mooie project ‘Lidy’s Slow Stitch Wandhanger'. Een heerlijk project met restjes stof en borduurgaren. Borduren uit de losse pols, gewoon wat er maar in je opkomt. Er zijn geen regels, alleen dat je geniet van het proces. En natuurlijk van het resultaat dat je mooi kan ‘inlijsten’ in een houten borduurring.

Bregje maakte een heel mooi exemplaar met allerlei zalmkleurige en grijze lapjes, en ze stempelde er een lief schaap overheen dat ze daarna weer borduurde met stiksteekjes en Franse knoopjes.
Nu hebben wij, heel suf, helemaal vergeten om in het boek te vermelden van wie deze leuke borduurstempel is en waar je hem zou kunnen kopen. Dat willen we nu rechtzetten door jullie door te verwijzen naar een heel leuke weggever op het blog van de ontwerpster van het schaapje; namelijk Ansjeline.

Ansjeline geeft de borduurstempel van het schaap weg! En daarbij ook nog een acrylbloc A6 formaat en Memento stempelinkt 'Espresso Truffle', geschikt om mee te stempelen op stof.
Wil je kans maken op deze leuke weggever, klik dan HIER en volg de aanwijzingen op Ansjeline’s blog. Doe dit voor 12 november want die dag maakt Ansjeline bekend wie er het schaapje gewonnen heeft. Veel succes!


Foto's: Laif Fotografie

2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

super leuke en mooie hangers Eline
Gr Karin

Marleen zei

Wat een schitterende werkstukken!
Prachtig van kleur en mooi gecombineerd.
Lieve groetjes, Marleen