dinsdag 8 april 2014

Yvestown in de keuken...


...Een boek over eten en leven in de keuken.Ruim een week geleden was de boekpresentatie van het geweldige nieuwe boek van Yvonne van het Yvestown blog. Yvonne ging op reis door Nederland en Belgiƫ om (blog)vrienden en familie op ze zoeken, hun keuken en etensrituelen te fotograferen en ze beschreef, maakte en fotografeerde hun lekkerste recepten. Het is een heerlijk kijk- en kookboek geworden, prachtig vormgegeven door Roel Vaessen.
De boeklaunch was een hele gezellige bijeenkomst, van onder andere alle bekende bloggers die ook elk jaar meedoen aan de Yvestown Fair
Sissyboy Homeland in Amsterdam was de perfecte plek voor deze happening. Hier is Yvonnes boek dus ook te koop, evenals de geweldige theedoeken in drie kleuren. 
Online kan je het boek bij Yvonne zelf kopen.

De hele Yvestown Fair ploeg was aanwezig


Yvonne signeert haar boek voor Ilaria

Lol met Petra

2 opmerkingen:

De hobbydroom zei

Wat ziet het boek van Yvonne er prachtig uit zeg! Enne...jullie zullen vast heerlijk gesmuld hebben van al dat lekkers wat op tafel stond! Hmm wij krijgen er honger van!

Yvestown zei

Wat een gezelligheid Eline!! We moeten veel vaker samen komen met z'n alle want as wij dat doen is het altijd feest. bedankt voor de lieve blogpost x