woensdag 27 november 2019

Weggever samen met Marleen


Dank jullie wel voor de vele reacties die Marleen en ik kregen op onze vraag over de workshops die wij samen willen gaan organiseren. Uit de enthousiaste berichten bleek dat jullie het heel leuk zouden vinden om aan zo'n bijeenkomst mee te doen, dus Marleen en ik gaan de koppen weer bij elkaar steken en houden jullie op de hoogte.

Maar nu eerst een Weggever!
En dit keer natuurlijk een weggever van ons samen. 
Marleen maakte een tijdje geleden deze kaart:

Die vind ik nog steeds zo ontzettend leuk dat we van deze kaart uit zijn gegaan. De materialen die je nodig zou hebben om deze kaart na te maken geven we allemaal weg.

Marleen ontwierp de bloemen en de stempels, dus die krijg je van haar, en ze doet er een extra bloemen-stans bij!

 Ik ontwierp de vosjes, de dessins en het achtergrondknipvel. Dus die stuur ik op naar de winnaar.

Wat moet je doen om dit hele pakket te winnen?
Deze keer iets meer dan anders, omdat we deze weggever samen organiseren. Laat om kans te maken een berichtje achter bij mij EN bij Marleen! 
Dit kan op onze blogs (hier vind je Marleens blog). 
Maar ook op Facebook (Marleen en Eline).
En op Instagram (Marleen en Eline).

Op zaterdag 30 november trekken we al een winnaar. En we controleren of je bij ons ALLEBEI een reactie hebt achtergelaten hoor! :)
Veel succes!
Eline en Marleen

48 opmerkingen:

Jorika zei

Wow!! Ik ben een fan van je geweldige tekenkunst en heb door de jaren heen al heel veel creaplezier eraan beleefd. Dank je! 😊

Irene zei

LEUK dat jullie samen gaan brainstormen
over de invulling van de toekomstige super leuke/leerzame/inspirerende dag en wát een keigave weggevers, ik doe héél graag mee!
XxIrene

Gina zei

Hoi Eline ! Prachtige kaart heeft Marleen gemaakt! De teksten zijn zo leuk en in een mooie lettertype gekozen! De vosjes zo superschattig en het papier, daar ben ik grote fan van! Wat een mooie zachte tinten. Jij en Marleen zijn echt wel een top-combinatie hoor! Jullie creaties vullen elkaar zo goed aan! Maar dat is jullie intussen ook wel duidelijk :)
Ik zou uiteraard ook heel graag eens een keertje aan een leuke leerrijke workshop mee willen doen. Met jullie twee lijkt me dit "dé max"! Maar vermits ik in hartje België woon zijn die voor mij véél te ver.
Ik volg jullie allebei dan wel via blogs. Steeds enthousiast over jullie collecties waag ik daarom ook mijn kans om er eentje mijn richting te doen uitkomen :) Alvast bedankt voor deze kans! Groetjes, Gina

lonneke zei

Wauw wat een leuke weggever. Het zou super leuk zijn om met deze setjes en de erg mooie inspiratie kaart aan de slag te mogen gaan. Ik ga duimen

Crea Astrid zei

Marleen heeft een prachtige kaart gemaakt met deze schattige vosjes. Mooi zacht van kleur ook. Prachtig papier en een mooie tekst. Ik ben ook erg weg van je ontwerpen. Ik vind de Collectables ook helemaal geweldig. Ik wil graag een kansje wagen om dit prachtige pakket te winnen. Ga zo naar Marleen haar blog kijken en een reactie achterlaten.
Succes met het organiseren van een workshop dag samen.

Groetjes, Astrid.

lia visser zei

wat een ontzettend leuke actie en wat een prachtige kaarten. Ik loot graag mee!

Irma zei

Hoi Eline,
Super dat jullie de "koppen" bij elkaar gestoken hebben. Jullie zijn een superduo! De een inspireert de ander en jullie inspireren ons! Nou mooier kun je het niet krijgen;)
Aangezien ik in het noorden van Duitsland woon, lukt het me niet zo snel om naar een Workshop van jullie te gaan maar ik zou het wel een kans willen geven. Ontzettend leuk deze weggever van jullie! Ik doe ook graag mee om met jullie beider mooie spulletjes aan de slag te gaan! Fingers crossed!! Lieve groet, Irma

Betha Horsmeier-Bouter zei

Wat een super leuke actie. Heb de vosjes op mijn verlanglijstje staan dus ga een kansje wagen! Groetjes Betha

Creaellenknutselsite zei

wow wat leuk ben benieuwd wat er uit gaat komen als jullie de koppen bij elkaar steken, de vosjes vind ik geweldig en ik doe graag mee
groetjes ellen

Alice zei

Wat een super mooie kaart maar dat kan ook niet anders met zulke leuke spullen. Die zou ik zeker wel heel erg graag willen winnen. Ik loop nog wat achter met mijn kerstkaarten. En met deze set zou ik er wel een hoop kunnen maken. Groetjes alice

Femminde zei

Oh Eline wat een super leuke weggever!! Zo mooi bij elkaar. En laat ik dit keer het allemaal nog niet zelf gekocht hebben.
Ik wens jou ook een december vol liefde en gezelligheid!! (gaat vast wel lukken in je nieuwe huis)
Groeten van Femminde

Diotine Robbe zei

Wat een leuk setje, en wat zijn jullie een goede combinatie samen, ik doe graag mee

Marjolein Belder zei

Wat leuk! Ik doe heel graag mee, wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt Marleen!

Carla van Driel zei

Wat een super leuk setje. Daar doe ik geaag voor mee bij jullie

Crealian zei

Jeetje wat zijn ze leuk! Ze heten ook niet voor niet collectables....ik spaar ze allemaal....heb een speciale map gemaakt met magneetmatten zodat ze netjes bij elkaar blijven.
Natuurlijk wil ik ze allemaal...hihi...jullie zijn alleen zo snel. Alleen maar leuk hoor! Nou...de vosjes missen nog dus ik maak graag een kans!

Made by Nicolette zei

Yeah wat een geweldige weggever!
Laat ik het 🦊 nou nog niet hebben 😜, dus ik maak er graag kans op. Fingers crossed 🤞 En fijn dat jullie de koppen bij elkaar gaan steken!!

Groetjes
Nicolette

Joanne kramer zei

Wauw! Wat een gave kans! Ik heb genoten van die prachtige kaart en maak graag kans op de geweldige materialen. groetjes Joanne

Jannie zei

Wauw wat zijn jullie gul dames
Zo'n weggever ontvangt veel deelnames
Maar ook ik doe mee, ik vind ze prachtig
Ik wacht nu af maar ben wel een beetje zenuwachtig

Elle-Jeanne zei

Wow , wat een gave giveAway.
De vosjes zijn zo leuk .
Marleen heeft er een super mooie kaart mee gemaakt.
Dankjewel,dat we mogen deelnemen aan deze loting.
Succes met de verdere uitwerking van jullie plannen.
Groetjes Elle-jeanne

Paula zei

Wauwie wat een leukerd! Ik heb al veel 'Eline diertjes'maar nog niet het vosje! En de spulletjes zo samen om deze kaart te maken zou ik graag willen winnen!
Creatieve groetjes Paula

Margreet zei

Wat een gave samenwerking met Marleen.
Ben groot fan van jouw diertjes, maar de vosjes zijn nog niet in mijn bezit, vandaar dat ik graag meeding.
xxx Margreet

karin zei

Een schitterend kaartje met die lieve vosjes erop. Het lijkt me leuk om dat ook eens uit te proberen.
groetjes,
Karin

by Maura zei

Wow wat een super mooie prijs als ik hem win zal ik er zeker een bedank kaartje voor jullie beide mee maken :) groetjes Maura

Sylvia zei

Deze kaart is bijna niet te weerstaan zo schattig! Wordt er vrolijk van.
Dus wil graag kans maken erop.

Suzan zei

Ik vond het al zo'n mooie kaart! En dan nu deze kans om de materialen ervan te winnen! Zou er super blij mee zijn.
Groetjes Suzan

Marijke Hegeman zei

Wat een geweldige kaart. Wat een leuke give away. Ik waag graag een kans.

grietje52 zei

De vosjes vind ik geweldig,en de samenwerking met marleen komt helemaal goed,een geweldig give away,doe graag mee

Kirsten Aalbers zei

Wat ontzettend leuk 😍😍 Ik werk bij de zorgorganisatie Reinaerde....dus vosjes zijn hier zeer welkom (we hebben ook n vos in ons logo)

Susan Swart zei

Leuke actie verheug me op de workshop volgend jaar

Miriam de Vos zei

Super van jullie! Vind het geweldig leuk dat jullie samen een workshop gaan organiseren😃 Het vosje heb ik al in mijn bezit. De rest nog niet. Superleuk😃

Yvon zei

Geweldige kaart. Met mooie spulletjes. Zou ze heel graag winnen. Wat leuk dat jullie dit samen doen.

Diny zei

Wow.....wat ontzettend gaaf zeg!
En wat een prachtige kaart heeft Marleen gemaakt.
Ik doe heel graag mee en heb al ideetjes wat ik ermee ga doen!
Ontzettend bedankt voor deze kans.
Groetjes Diny

Judith zei

Gek op jullie spullen en materialen, veel van mijn kerstkaarten zijn een combinatie van jullie twee zo leuk en zo mooi om mee te werken. En wat en mooie voorbeelden staan er op je blog als voorbeel en inspriatie...TOP!

groetjes van Judith

Ela zei

Echt superleuk zijn jullie spulletjes Eline! Het past allemaal zo goed bij elkaar en het is een feest om mee te mogen spelen. De uiltjes zijn laatst met me mee naar huis gegaan na lang getwijfel over of het toch niet de vosjes moesten zijn. Ik twijfel vaak, want het is allemaal zo leuk! Maar je moet soms keuzes maken... Wie weet belanden de vosjes alsnog op mijn deurmat. Net als Marleen wens ik jou ook veel succes met het verder uitwerken van een workshopdag, kijk er naar uit! Lieve groetjes Ela

Marlies zei

De vosjes zijn zo leuk, om te verwerken in een winterslandschap.

Aartje zei

Wat moet het leuk zijn om met elkaar te sparren over jullie gezamelijke passie. De prachtige kaart is wat mij betreft een heel mooi voorbeeld hoe goed jullie ontwerpen elkaar aanvullen.
Groeten, Aartje

Ruža Tomašić zei

seizoengroeten aan al mijn vrienden, ik ben Jeanine Hennis-Plasschaert, ik kom uit de regio Utrecht, ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terug heb gekregen, ik wil de mensen in de wereld vertellen dat er een echte spell caster online en is krachtig en oprecht, zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft, te herenigen. heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt met een duurzame oplossing
via e-mail: doctorosagiede75@gmail.com
WhatsApp: +2349014523836
Viber: +2349014523836

Sarah zei

Jullie zijn zo'n mooi duo. Jullie creaties passen zo mooi bij elkaar.
Ik waag heel graag een kansje.x

vintagebyina zei

Wat een leuke actie.De vosjes zijn weer erg leuk.
Ik doe graag mee.
Groetjes Ina.

Linda Timpers zei

Wat een super leuke weggever, ik doe graag mee.

Groetjes Linda.

Anoniem zei

Hi Eline, Wat een superleuke actie samen met Marleen. En wat gaaf dat jullie gaan samenwerken. Hoop dat het een groot succes wordt! Meld me graag aan. Wie weet ben ik de gelukkige.....
Groetjes, Agnes

Valerija zei

Wow, so wonderful prize.
Thanks for the chance to win. I have my fingers crossed.
Valerija xx

Valerija zei

My FB accaunt is Moje Veselje. On instagram I'm @valerija.jakolic.

karien zei

Wat een leuke weggever,ik zou heel graag de kaart willen namaken want die is erg mooi.
Groetjes Karien

Nelleke zei

Ik ben wel heel be ieuwd hoe jullie deze dag gaan uitwerken.... Deze weggeven is te gek, daar doe ik graag aan mee. Groetjes Nelleke

Heidi zei

Dit zou een mooi Sinterklaas cadeautje zijn. Ik waag een gokje.

Esther Jager zei

Wat een leuke nieuwe materialen weer. Ik ben er een grote fan en zie weer hele leuke kaarten voor me die ik met deze materialen kan maken. Ik doe graag mee met deze winactie!

hvdkemp@ziggo.nl zei

superleuke kaart, mooi eens andere kleuren Die vosjes zijn zo snoezig. Wat een leuke actie.